KONIEC OFFTOPÓW - FORUM W POWAŻNYM KRYZYSIE....
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Za "Trójką" nie przepadam i nie słucham. Zresztą nawet jak puszczają o dziwo coś dobrego to i tak ucinają utwory i przez jego połowę coś gadają. Jeżeli chodzi o radio to ja zdecydowanie wolę słuchać Eska Rock.
A co do słuchania to jednak słucham normalnie i np. teraz sobie Jablonsky'ego słucham. W sobotę i w niedzielę starałem się być w miarę wyciszony i starałem się być rozżalonym i smutnym, ale jak widać jestem nieczułym potworem i dłużej nie dałem rady. Wiem jestem okropny.
A co do słuchania to jednak słucham normalnie i np. teraz sobie Jablonsky'ego słucham. W sobotę i w niedzielę starałem się być w miarę wyciszony i starałem się być rozżalonym i smutnym, ale jak widać jestem nieczułym potworem i dłużej nie dałem rady. Wiem jestem okropny.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wawrzyniec pisze:Za "Trójką" nie przepadam i nie słucham. Zresztą nawet jak puszczają o dziwo coś dobrego to i tak ucinają utwory
Ale to tylko w audycjach porannych i wieczornych. To normalne, że ucinają, bo muzyka nie jest w nich najważniejsza. W autorskich nie ucinają. No chyba że jest pełna godzina i nadają akurat serwis.
Ja nie słucham radia dla muzyki, tylko dla audycji "gadanych" (publicystyka, teatr itp.) Czasem trafi się ciekawsza muzyka to posłucham, ale głównie przy takich okazjach jak teraz i świętach.i przez jego połowę coś gadają. Jeżeli chodzi o radio to ja zdecydowanie wolę słuchać Eska Rock.
Bez obaw, jak Ci umrze ktoś bliższy to pewnie wykrzesasz z siebie więcej.W sobotę i w niedzielę starałem się być w miarę wyciszony i starałem się być rozżalonym i smutnym, ale jak widać jestem nieczułym potworem i dłużej nie dałem rady. Wiem jestem okropny.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To nawet nie musi być, ktoś, odpukać, z bliższej rodziny, ale ktoś kto naprawdę był mi bliski tym co czynił, swoimi czynami itd.Bucholc Krok pisze:Bez obaw, jak Ci umrze ktoś bliższy to pewnie wykrzesasz z siebie więcej.
A tutaj choć tragedia wielka i może nie wypada i jest to wręcz niesmaczne, to jednak w dużej mierze nie zginęli ludzie krystaliczni...
Dobrze kończę w tym temacie, gdyż zapewne nic mądrego nie napiszę i pewnie jeszcze się niejednej osobie narażę.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie ma takich..Wawrzyniec pisze:A tutaj choć tragedia wielka i może nie wypada i jest to wręcz niesmaczne, to jednak w dużej mierze nie zginęli ludzie krystaliczni...
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
w dużej mierze słucham tego co Wawrzyniecrosze cie Wawrzyniec Wink
To co słuchasz nawet w takich okolicznosciach to jest twoja indywidualna sprawa i jak najbardziej jesli masz na to ochote mozesz sie tym podzielic z innymi,ale zupelnie niepotrzebnie piszesz to w taki sposob jakbys doslownie chcial,żeby zaraz ktos cie skarcil a tego chyba w gruncie rzeczy niechcesz prawda

Więc Wawrzyn się przejmuje kij wie czym

Zobacz jaką ze mnie tu ludzie polewkę mają, że słucham HGW

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
"X-Men'a" ... Michaela Kamenabladerunner20 pisze:Super zdjęcie Kopero i tak trzeba przyjmować, do wiadomości słowa krytyki i drwin. Pogodnie !
Ja tym żyję i oddycham nie wyobrażam sobie nie kupienia scoru do X-mena np
Jak to dobrze, że mamy x-mena![]()

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
bladerunner20 pisze:Ja tym żyję i oddycham
Wszystko do czasu..
Lepiej nie zwlekać, bo nic nie wiadomo.nie wyobrażam sobie nie kupienia scoru do X-mena np
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Zaraz sceptyk.. życie pokazuje, że nie ma co odkładać na później, bo można się zdziwić..dziekan pisze:Bucholc to sceptyk albo stoik w swoim światopoglądzie