Wyczekiwane score'y
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Wyczekiwane score'y
Bo zwiastun wygląda jak połączenie " Batman Begins " z " Incepcją "?
Jest tu też odrobinka " The Shadow ".

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Teaser może się podobać, to ostatni duży tegoroczny projekt do obstawienia i chciałoby się kogoś odpowiedniego na kompozytorskim stołku do ogarnięcia tej wizji.
jest drugie potwierdzenie:Wawrzyniec pisze:OK ukazał się zwiastun i teraz już wiem, dlaczego chcą Hansa:Adam pisze:Dr Strange nie robi Young, tylko Hans albo ktoś z RCP![]()
Napisał to koles na FSM że gadał wczoraj z Youngiem i on mu tak powiedział, że tego nie robi, bo producent chciał Hansa.
https://www.youtube.com/watch?v=Lt-U_t2pUHI
BRRRRRRRAAAAAWWWWRWRRRMRMRMMRMRMMMMM!!!
I interviewed Chris back in February for The Monkey King 2 and he told me he was not involved with Doctor Strange and the producer wanted Hans Zimmer.
za chwile się okaże że robi właśnie Hansik, i powie że przecież to nie kino superbohaterskie, tylko traktat filozoficzny

NO CD = NO SALE
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Czyli znowu będzie przeciętny, anonimowy i pozbawiony jakiegokolwiek charakteru score do filmu Marvela?
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
I tu się skończą obietnice Hansa odnośnie emerytury od kina superhero.
Proza życia...
Proza życia...

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale gdzie macie powiedziane, że to na 100% będzie Hans Zimmer?
Joss Whedon też chciał do Avengersów Johna Williamsa. A ja chcę dostać 100 dziewic i to przecież nie oznacza, że je dostanę. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
będzie się hajs zgadzał, to dostaniesz
takie przyziemne rzeczy zawsze można kupić 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak ktoś lubi inne nie maistreamowe rzeczy, to niedawno napotkałem się na coś takiego:

Soundtrack do tureckiego horroru. Cóż nie znam zbyt wiele soundtracków do tureckich horrorów, o tureckich horrorach nie wspominając. A więc dla odważnych świat należy.

Soundtrack do tureckiego horroru. Cóż nie znam zbyt wiele soundtracków do tureckich horrorów, o tureckich horrorach nie wspominając. A więc dla odważnych świat należy.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wspomniałem o tym w elektronicznym retro-scorach. Jak to muza do horroru - lepsza w filmie, jak na płycie.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
nie wiem czy już to było, ale wczoraj od Richtera dowiedziałem się że jest w trakcie nagrań do muzyki do nowego filmu syna Ridleya Scotta - "Morgan". Jakiś thriller sci-fi z dobrą obsadą. Produkuje firma R.Scotta.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Film jest tak hejtowany, że już nawet na soundtracku, wolą nie pokazywać głównych bohaterem od przodu.

Ale muza może być niezła, Shapiro lubię, a ostatnio w Spy czy Zoolander 2, pokazał jak w niepozornych obrazach można błysnąć mocnym, gatunkowym, symfonicznym scorem.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, ciekawe czy będzie zupełnie nowy temat, czy jednak wykorzysta oryginalny?
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Mystery pisze:Ale muza może być niezła, Shapiro lubię, a ostatnio w Spy czy Zoolander 2, pokazał jak w niepozornych obrazach można błysnąć mocnym, gatunkowym, symfonicznym scorem.
Pełna zgoda, Shapiro to taki nieoszlifowany diament

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''