Star Wars
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Star Wars
Best Hero też śmieszne 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ale czemu śmieszne? MTV awards idealnie wpisuje się w popcornowe pojmowanie rzeczywistości współczesnej młodzieży, więc nie dziwi mnie nomka dla Kylo Rena jako największego badassa. Jakie czasy, taki Vader 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale chyba nawet dla popcornożerców ten gość był raczej śmieszny niż straszny.
No ale dobra, nie znam się na gustach amerykańskiego odpowiednika współczesnej gimbazy.
No ale dobra, nie znam się na gustach amerykańskiego odpowiednika współczesnej gimbazy.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Wiesz, no biorąc pod uwagę fakt, że kilka z tych nagród i jeszcze więcej nomek zgarnął swego czasu Zmierzch, to... 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Pattison ze Zmierzchu był bardziej przerażający w sumie. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie ukrywam, że zakochałem się w tym zrobionym filmiku z piękną muzyką w tle:
https://www.youtube.com/watch?v=k7ZW1gtCljs
Dlatego też może przynajmniej tutaj komuś się spodoba, gdyż na razie niestety z lekkim żalem stwierdzam, że inne osoby nie zareagowały tak jak ja, niektórzy wręcz byli krytyczni, a dżejdżejsi aż złośliwi.
https://www.youtube.com/watch?v=k7ZW1gtCljs
Dlatego też może przynajmniej tutaj komuś się spodoba, gdyż na razie niestety z lekkim żalem stwierdzam, że inne osoby nie zareagowały tak jak ja, niektórzy wręcz byli krytyczni, a dżejdżejsi aż złośliwi.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wojteł
- John Williams
Mnie rozwala raczej dość losowe zestawienie ujęć, które wynikają z tego, że Lucas po prostu lubi takie a nie inne ustawienie kamery, kiepskiego fan service'u i braku pomysłów i nazywanie tego poezją. Fakt, Lucas miał kilka zabiegów w prequelach, które były naprawdę fajnym odbiciem tego, co się działo w Starej trylogii, ale w tym filmiku to jest może 1/3 zawartości 

Żebyście mogli sobie jeszcze bardziej pomarudzić, to wklejam wersję z dubbingiem
http://www.filmweb.pl/video/teaser/nr+1 ... g%29-38925

http://www.filmweb.pl/video/teaser/nr+1 ... g%29-38925
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ten film albo będzie artystycznym sukcesem albo klapą, ale na pewno będzie jakiś.
Niby historia poniekąd znana, ale widać, że jej ujęcie będzie zupełnie inne niż wszystkie dotychczasowe Star Warsy. Teoretycznie Wawrzyniec powinien być zadowolony po tym jak narzekał na schematy TFA. Ale znając życie tym razem usłyszymy, że jest za mało gwiezdnowojennie. 
Zwiastun nie powala, ale cały czas wierzę w potencjał pomysłu, żeby SW zrobić a la kino wojenne.

Zwiastun nie powala, ale cały czas wierzę w potencjał pomysłu, żeby SW zrobić a la kino wojenne.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A dlaczego uważasz, że ten film będzie jakiś? Disney akurat lubi produkować filmy nijakie. 

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Choćby dlatego, że pójdzie na przekór przyzwyczajeniom fanów sagi (przynajmniej mam taką nadzieję
). 

- Wojteł
- John Williams
Sądząc po Godzilli, Edwards teżKoper pisze:A dlaczego uważasz, że ten film będzie jakiś? Disney akurat lubi produkować filmy nijakie.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
i pójdzie w kierunku a la nolanowski blockbuster?Marek Łach pisze:Choćby dlatego, że pójdzie na przekór przyzwyczajeniom fanów sagi (przynajmniej mam taką nadzieję).

Zważywszy że (przynajmniej dla mnie) najfajniejsi w SW byli Jedi i cała związana z tym otoczka a nie naciągany konflikt wojenny z Imperium to robienie takiego filmu mija sie z celem. No ale zakładam że trochę widzów do kina polezie. Aczkolwiek jak namnożą tych spin-offów za dużo, to i one się znudzą.
właśnieWojtek pisze:Sądząc po Godzilli, Edwards też