Steven Price - The Hunt (2015)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Steven Price - The Hunt (2015)
O proszę to są już dobre ceny. Dziękuję Panowie za pomoc. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
kupił może ktoś tą serię na bluray i jest w stanie potwierdzić lub zaprzeczyć, że jest izolowana ścieżka muzyczna w dodatkowych featuresach?
Ostatnio zmieniony czw mar 24, 2016 16:58 pm przez kiedyśgrześ, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Stanowczo zaprzeczam jakobyś Ty był izolowaną ścieżkąkiedyśgrześ pisze:jest w stanie potwierdzić lub zaprzeczyć, że jestem izolowana ścieżka muzyczna

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
warto kupić CD bo jest super wydane - booklet 16 stron w pełnym kolorze pękający od pięknych fotek tych zwierzątek, 1 strona od kompozytora i jedna crew list.
#FUCKVINYL
- qnebra
- Zdobywca Oscara
O, widzisz Adam. Potrzeba w recenzji uzupełnić ekipę techniczną, bo coś pustki po prawej stronie. Wiem tylko, że orkiestrował to David Butterworth (sam zapisał na swojej stronie), a tak to nie mam informacji.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, po tym co Adam napisał, to coraz większego mam smaka, na oryginalne wydanie. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
whatever you say, officerqnebra pisze:O, widzisz Adam. Potrzeba w recenzji uzupełnić ekipę techniczną, bo coś pustki po prawej stronie.

#FUCKVINYL