Jak rzyć, panie premierze?
- Wojteł
- John Williams
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Gość w czapce z białym znaczkiem tez przyprowadził 3 braci bliźniaków - może to ten koleś, ze legendy o Wściekłym Wężu, co miał ich 17stu, bo matkę podczas poczęcia piorun trafił?
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ach, te efekty specjalne dostępne w nowych smartfonach.
a z innej beczki:

Ministerstwo Środowiska - minister Jan Szyszko
Klub Parlamentarny Prawa i Sprawiedliwości - poseł Jan Szyszko
Wyższa Szkoła Kultury Społecznej i Medialnej - wykładowca uczelni, profesor Jan Szyszko
Parlamentarny Zespół ds. Zrównoważonego Rozwoju Europy - były przewodniczący, obecnie członek Jan Szyszko
Stowarzyszenie na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju Polski -prezes Jan Szyszko
Samodzielna Pracownia Oceny i Wyceny Zasobów Przyrodniczych SGGW - współtwórca i były kierownik, profesor Jan Szyszko
ciekawe czy spotkanie zakończyło się wypracowaniem konsensusu.

a z innej beczki:

i teraz tak:Organizatorzy
Organizatorami konferencji są Ministerstwo Środowiska, Klub Parlamentarny Prawa i Sprawiedliwości,
Wyższa Szkoła Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu, przy ścisłej współpracy z Parlamentarnym
Zespołem ds. Zrównoważonego Rozwoju Europy, Stowarzyszeniem na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju
Polski, oraz Samodzielną Pracownią Oceny i Wyceny Zasobów Przyrodniczych SGGW w Warszawie.
Honorowy patronat nad wydarzeniem objął Marszałek Sejmu Pan Marek Kuchciński.
Ministerstwo Środowiska - minister Jan Szyszko
Klub Parlamentarny Prawa i Sprawiedliwości - poseł Jan Szyszko
Wyższa Szkoła Kultury Społecznej i Medialnej - wykładowca uczelni, profesor Jan Szyszko
Parlamentarny Zespół ds. Zrównoważonego Rozwoju Europy - były przewodniczący, obecnie członek Jan Szyszko
Stowarzyszenie na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju Polski -prezes Jan Szyszko
Samodzielna Pracownia Oceny i Wyceny Zasobów Przyrodniczych SGGW - współtwórca i były kierownik, profesor Jan Szyszko
ciekawe czy spotkanie zakończyło się wypracowaniem konsensusu.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
x2
Ale w sumie to śmiech przed łzy, gdyż puszczy szkoda.
Plus skoro już jesteśmy w klimatach Radia Maryja, to ostatnio był tam Antonii Macierewicz i... <głęboki oddech>. Ja wiem, że pewnie zaraz pojawi się Wojtek, lub kto inni i zacznie pisać, że "pisanie ciągle o Macierewiczu i psychiatryku jest nudne, tak jak suche są żarty Stuhra, KOD jest żałosny, a Jarosław Kaczyński obalił komunizm i wygrał pięciokrotnie tytuł Mister Universe itd. itd. itd". Ale to co on teraz wygadywał, to albo kaftan bezpieczeństwa, albo agent obcego wywiadu... I już tam pal licho sześć, gdyby to jakiś gość spod budki z piwem gadał, ale to Minister Obrony, zarzuca Rosji atak terrorystyczny i kontynuację ludobójstwa po Katyniu, przy okazji upomina Amerykanów, aby nie uczyli nas o demokracji, gdyż są za młodym państwem i...
Po namyśle, to nie jest śmieszne i Koper słusznie robi przypominając ciągle o jakimś zakładzie zamkniętym.

Ale w sumie to śmiech przed łzy, gdyż puszczy szkoda.

Po namyśle, to nie jest śmieszne i Koper słusznie robi przypominając ciągle o jakimś zakładzie zamkniętym.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Wawrzyniec pisze: a Jarosław Kaczyński obalił komunizm i wygrał pięciokrotnie tytuł Mister Universe itd. itd. itd"
o chuj, muszę mniej pić, bo mam takie dziury w pamięci, że nawet nie pamiętam, że coś takiego pisałem

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Pełna zgoda, polać mu...Wojtek pisze:o chuj, muszę mniej pić

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Memy dnia.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Patrząc przez poziom memów, to słaby dzień był 
i żebym nie był oskarżany o brak poczucia humoru czy stronniczość polityczną to wyjaśniam.
1. Nawet śmieszna riposta, ale jeśli te 4 miliony podane przez Lisa są prawdziwe, to naprawdę niezła liczba, zważywszy że nikt nie ogląda w kółko programu publicystycznego, jak pewnie się dzieje w przypadku teledysku.
2. Poniekąd konstytucja wśród aktów prawnych każdego państwa faktycznie winna pełnić rolę swoistego 'boga' (tudzież X przykazań). Ale propaganda partii rządzącej widzę robi swoje.
3. Mało czytelny dowcip albo nie kojarzę kontekstu. Rozumiem, że chodzi o to, że Nowoczesna wszystko krytykuje bez sensu, czy też z tymi pułapkami ma to jakiś większy sens/konkretniejszy kontekst? Nie śledzę ich poczynań, więc możliwe że po prostu nie wiem o co chodzi.

i żebym nie był oskarżany o brak poczucia humoru czy stronniczość polityczną to wyjaśniam.
1. Nawet śmieszna riposta, ale jeśli te 4 miliony podane przez Lisa są prawdziwe, to naprawdę niezła liczba, zważywszy że nikt nie ogląda w kółko programu publicystycznego, jak pewnie się dzieje w przypadku teledysku.
2. Poniekąd konstytucja wśród aktów prawnych każdego państwa faktycznie winna pełnić rolę swoistego 'boga' (tudzież X przykazań). Ale propaganda partii rządzącej widzę robi swoje.

3. Mało czytelny dowcip albo nie kojarzę kontekstu. Rozumiem, że chodzi o to, że Nowoczesna wszystko krytykuje bez sensu, czy też z tymi pułapkami ma to jakiś większy sens/konkretniejszy kontekst? Nie śledzę ich poczynań, więc możliwe że po prostu nie wiem o co chodzi.

Akurat z Twojej strony nie spodziewałem się innego komentarza. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dodałem wyjaśnienie. 
Aczkolwiek jeśli nie spodziewałeś się innego komentarza, to rozumiem że mogłeś być świadom przeciętnej jakości memów.

Aczkolwiek jeśli nie spodziewałeś się innego komentarza, to rozumiem że mogłeś być świadom przeciętnej jakości memów.

Co do trzeciego mema, widać odpowiednie media, z których korzystasz, również robią swoje. :]
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
znaczy gaz, prąd, elektryczność?Kaonashi pisze:odpowiednie media, z których korzystasz, również robią swoje. :]

To może mnie oświecisz jakież to prawdy objawione podały media, których jesteś czytelnikiem/widzem?

Z ostatnich dni może nie, ale N. zbiera sobie od początku istnienia.
Zresztą strasznie się spinasz, ot parę memów na koniec dnia wrzuciłem. Następny razem poszukam dla Ciebie memów z Macierewiczem, mój Ty niezależny komentatorze polityczny. :*
Zresztą strasznie się spinasz, ot parę memów na koniec dnia wrzuciłem. Następny razem poszukam dla Ciebie memów z Macierewiczem, mój Ty niezależny komentatorze polityczny. :*
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
jak będą na tak lichym poziomie, to szkoda fotygi... fatygi* 
myślałem, ze jest jakiś sens w tych pułapkach a to taki dowcip abstrakcyjny.
*stuhr-style joke specjalnie dla Wojtasa

myślałem, ze jest jakiś sens w tych pułapkach a to taki dowcip abstrakcyjny.

- Wojteł
- John Williams
Koper pisze:jak będą na tak lichym poziomie, to szkoda fotygi... fatygi*
Stuhr aż takich odkopów nie robił, zdążyłem w ogóle o kobicie zapomnieć

Ale dziękuję za pamięć :*