Tyle, że Bourne kłóci się z nowo wyznawaną filozofią Johna o której tak opowiadał, choć nie zdziwił bym się, jakby odpowiedni czek szybko zmieni jego podejścieWawrzyniec pisze:To ja bym prędzej sądził, że tym tajemniczym projektem będzie jednak Bourne.
Wyczekiwane score'y
Re: Wyczekiwane score'y
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tylko ja słyszałem, że podobno Powell jest miliarderem i ma pierdyliard funtów, a więc nie wiem jaki to musiałby być czek, aby go przekonać? Chyba, że w kontrakcie będzie, że przez rok codziennie będzie dla niego gotował Gordon Ramsey to może się zgodzi. Gdyż widać, Powell lubi dobrze zjeść. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Dlatego ma pierdyliard funtów, bo jest łasy na kaskę, przynajmniej taki przekaz wynika z jego wywiadów. A co do tajemniczego projektu, to zawsze może to być Epoka Lodowcowa 4, choć widziałem, ze nieoficjalnie pisze się, że zrobi to Mark Mothersbaugh. Oba filmy startują w odstępie tygodnia, także jak któryś obsłuży John, to nie wiem, czy nie będzie to prędzej Epoka, chyba, że info z Markiem się sprawdzi, to pozostaje nam Bourne, ale to tylko przypuszczenia, a najlepiej by było, żeby zrobił i Bourne i Epokę i skoro nie chcą Younga, to i Doctora 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tylko ja słyszałem, że on ma pierdyliard funtów nie z muzyki, a z inwestycji w nieruchomości, czy coś w tym stylu. I dlatego też komponuje, kiedy tylko chce. Dlatego też wizja 3 score'ów Powella w jednym roku, to wizja piękna, ale dla mnie nierealna. Plus nie zapominajmy, że ma teraz swą pracę koncertową, którą się słusznie chwali na facebooku.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:

A to skąd się wzięło?
A może Tyler? 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Shane Black to kręci?? Oby tylko sequel a nie remake.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale jak temat byłby Silvestriego to może nie byłoby tak źle.Mystery pisze:A może Tyler?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale to chyba jednak nie remake, chociaż dzisiaj już ufać nie można. Nowe Gwiezdne wojny niby też miały być 7 częścią, a okazały się być remakiem. 
no więc o tym mówie
zresztą robił już AVP2 i tam był geniusz i wykorzystał oba tematy.. wolę żeby raz na 2 lata nawet machnął takie Truth niż się dalej babrał w bzdurnych rimejkach.. On serio już tam osiągnął wszystko i zrobił najlepsze scory.
wiadomo że to fanbojskie podejście, bo finansowo to rimejki są wskazane
wiadomo że to fanbojskie podejście, bo finansowo to rimejki są wskazane
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Adam pisze:zresztą robił już AVP2 i tam był geniusz
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Adam ma rację, starczy nam już takiego geniuszu 
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Zapomniałeś o jajkach i pomidorach.Adam pisze:Decimation Proclamation.
kurtyna.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.