NAGRODY BRANŻOWE
Re: NAGRODY BRANŻOWE
No i Louis pokazał jak się powinno prowadzić galę i kto powinien ją prowadzić za rok 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O, gratulacje dla Amy, to już blisko 5 lat bez narkotyków i alkoholu, tak trzymać 

- Wojteł
- John Williams
Też mi wyczyn, Morrisonowi zaraz stuknie 45, Cobain też już ma ponad dwie dekady na koncie 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Poza oczywistymi muzycznymi przygrywkami z wygranych filmów, muzyczny pozom gali stoi na mizernym poziomie.Wawrzyniec pisze:O fuck.Przez całą galę narzekam na podkład muzyczny, a teraz zobaczyłem, że to jakiś czarny dyryguje... ups...
![]()
![]()
Po efektach i drugim planie, Carter coraz bliżej Oscarahp_gof pisze:Mam wrażenie, że z muzyką może być kolejne zaskoczenie... Ale poczekajmy.

LOL. Przez chwilę zastanawiałem się o jakiego Cartera Ci chodzi? Kim jest Carter
Nawet myślałem, że może chodzi Ci o Johna Cartera Giacchino 

- Wojteł
- John Williams
O proszę, zobaczcie, kogo trzeba winić za #oscarssowhite 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Lubię Dave'a Grohla, ale to było mizerne In Memorian. Skoro James Horner zginął to nie mogli np. jakiegoś jego kawałka zagrać. Plus przy Alanie Rickmanie wykorzystali Harry'ego Pottera, kiedy z tego co kojarzę to wolał on być kojarzony nie tylko za tę rolę. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Kolejne muzyczne rozczarowanie gali przy Im memoriam, po cichu myślałem, że puszczą coś Hornera