pieprzony rasista!galljaronim pisze:[WHITE SMILING FACE]
HANS ZIMMER & JUNKIE XL - BATMAN VS. SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE (2016)
Re: HANS ZIMMER & JUNKIE XL - BATMAN VS. SUPERMAN: DAWN ON JUSTICE (2016)
- galljaronim
- John Powell
Nie wiem dlaczego nie wyświetlają mi się emotikony . Niestety BLACK SMILING FACE nie jest dostępne[WHITE SMILING FACE]
Ostatnio zmieniony śr lut 24, 2016 20:48 pm przez galljaronim, łącznie zmieniany 1 raz.
- galljaronim
- John Powell
Zaś to samo[emoji3]
o jakieś nowe ikonki? jak? 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale co chodzi z tymi chipsami, czy jak je w Niemczech kupię to się liczy?
Plus też nie dramatyzujmy, gdyż to jest normalna kampania promocyjna. Warner Bros. poważnie obawia się o wynik kasowy, to nic dziwnego, że stara się jak może z promocją. A Hans Zimmer profesjonalnie pomaga swoim pracodawcom.
I nic nie szkodzi, żeby dalej twierdzić, że Hans Zimmer jest nieśmiały, może on jest jak Bruce Wayne/Batman, ale ten lepszy w wersji jak Christiana Bale. Kiedy trzeba jest Hansem Zimmerem od promocji i charczącym, a kiedy trzeba cichym artystą muzykiem.
I na koniec, nie wiem, jeszcze czy to fragment z polskiej Wikipedii? Gdyż jak tak, to ja bym był ostrożny, gdyż polska Wikipedia już zdążyła zrobić z Johna Williamsa Polaka.
Plus też nie dramatyzujmy, gdyż to jest normalna kampania promocyjna. Warner Bros. poważnie obawia się o wynik kasowy, to nic dziwnego, że stara się jak może z promocją. A Hans Zimmer profesjonalnie pomaga swoim pracodawcom.
I nic nie szkodzi, żeby dalej twierdzić, że Hans Zimmer jest nieśmiały, może on jest jak Bruce Wayne/Batman, ale ten lepszy w wersji jak Christiana Bale. Kiedy trzeba jest Hansem Zimmerem od promocji i charczącym, a kiedy trzeba cichym artystą muzykiem.
I na koniec, nie wiem, jeszcze czy to fragment z polskiej Wikipedii? Gdyż jak tak, to ja bym był ostrożny, gdyż polska Wikipedia już zdążyła zrobić z Johna Williamsa Polaka.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
galljaronim pisze:Nie wiem dlaczego nie wyświetlają mi się emotikony . Niestety BLACK SMILING FACE nie jest dostępne[WHITE SMILING FACE]

- galljaronim
- John Powell
Re: RE: Re: HANS ZIMMER & JUNKIE XL - BATMAN VS. SUPERMAN: DAWN ON JUSTICE (2016)
Wikipedia albo filmweb. Nie pamiętam dokładnie. Co do cichego Hansa, to wolę właśnie te jego kameralne projekty, z dala od PRu, chipsów, dropsów, etc.Wawrzyniec pisze:I na koniec, nie wiem, jeszcze czy to fragment z polskiej Wikipedii? Gdyż jak tak, to ja bym był ostrożny, gdyż polska Wikipedia już zdążyła zrobić z Johna Williamsa Polaka.
Co nie oznacza, że płyty nie kupię[emoji1]
- Wojteł
- John Williams
Wawrzyniec pisze:I nic nie szkodzi, żeby dalej twierdzić, że Hans Zimmer jest nieśmiały, może on jest jak Bruce Wayne/Batman, ale ten lepszy w wersji jak Christiana Bale. Kiedy trzeba jest Hansem Zimmerem od promocji i charczącym, a kiedy trzeba cichym artystą muzykiem.
Z avaterem z wielkiego filmu przychodzi wielka odpowiedzialnośc... a nie, czekaj, nieważne

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
@Wojtek Ha ha ha...
A w ogóle to miałem dziwny sen: Śniło mi się, że byłem na jakiejś ruchliwej ulicy i podszedłem do kiosku i na głównej stron jednej z gazet zobaczyłem wielki tytuł: "Batman V. Superman: Dawn of Justice Najgorszym Soundtrackiem w Historii". Po czym spojrzałem na jeden z elektronicznych bilboardów, gdzie ukazał się napis "Sample Junkiego są do bani".
Oj, oby to nie była prawda.
P.S. A w ogóle to czy tylko ja zauważyłem, że w tytule tego tematu są aż dwa błędy?
A w ogóle to miałem dziwny sen: Śniło mi się, że byłem na jakiejś ruchliwej ulicy i podszedłem do kiosku i na głównej stron jednej z gazet zobaczyłem wielki tytuł: "Batman V. Superman: Dawn of Justice Najgorszym Soundtrackiem w Historii". Po czym spojrzałem na jeden z elektronicznych bilboardów, gdzie ukazał się napis "Sample Junkiego są do bani".
Oj, oby to nie była prawda.
P.S. A w ogóle to czy tylko ja zauważyłem, że w tytule tego tematu są aż dwa błędy?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
ten score będzie błędem, więc nic nie szkodzi :]
#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
bez spiny, to był nagłówek wyborczejWawrzyniec pisze:Śniło mi się, że byłem na jakiejś ruchliwej ulicy i podszedłem do kiosku i na głównej stron jednej z gazet zobaczyłem wielki tytuł: "Batman V. Superman: Dawn of Justice Najgorszym Soundtrackiem w Historii".

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Premiera dopiro za miesiąc, a Hansu zalicza więcej hejtów niż Wojewódzki na tym przereklamowanym roaście ;P

nie lubisz czipsów ?

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Jestem na diecie wysokotłuszczowej, niskowęglowodanowej. 

- galljaronim
- John Powell
Nie kupowaliście gum TURBO dla obrazków? Płytę się weźmie, chipsy się wyrzuci.