Ennio Morricone
Re: Ennio Morricone
nie wiem, ale wg mnie wygra albo Sicario albo Carol. czyli 2 x epic fail 

#FUCKVINYL
no i po co najebany na forum znowu wchodzisz?Wojtek pisze:Na pewno sto razy lepsze niż Labirynt, nad którym całe forum się zachwycało, a którego się nie dało słuchać
A tymczasem Ennio powiedział, że napisze muzykę do kolejnego filmu Tarantino, o ile ten da mu więcej czasu.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
dlaczego? przecież chodziło o scory, nie ludzi. i mam rację, co pokazują ostatnie lata że wygrywały wydziwione muzyczki 

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Ty tak robisz cały czas i nie masz z tym problemuMefisto pisze:no i po co najebany na forum znowu wchodzisz?Wojtek pisze:Na pewno sto razy lepsze niż Labirynt, nad którym całe forum się zachwycało, a którego się nie dało słuchać

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Enjo wg mnie troszkę przedobrzył z tą zmianą reperturau - traklista była gorsza (czytaj - mniej klasyków, mniej megakultów) niż w Kraku rok temu - http://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,35 ... FB_Kultura
ogólnie to po tej trakliście, gdy jeszcze wczoraj żałowałem, dziś ciesze się że nie pojechałem mając w pamięci koncert z mega traklista w Kraku.
ogólnie to po tej trakliście, gdy jeszcze wczoraj żałowałem, dziś ciesze się że nie pojechałem mając w pamięci koncert z mega traklista w Kraku.
#FUCKVINYL
Ileż można grać te same kawałki.
Sorry Winnetou, ale na tym koncercie nie było POŁOWY jego megakultów!! To tak jakby Williams na swoim jubileuszu nie zagrał Star Wars.. A to przecież jego jubileusz był.
NIE BYŁO: Ofiary Wojny (!!!), Za Garść Dolarów (!!!), Nietykalnych (!!!), Maleny i Klanu Sycilijczyków.
A to wszystko BYŁO w Krakowie i innych miastach rok temu.
A na to konto dał jakieś popłuczyny (bo to są popłuczyny w porównaniu do wyżej wymienionych dzieł) z Hatful Eight, Best Offer, Baari, Red Tent i I.Ferramonti
Ja wiem że program miał być inny, Ennio sam mówił że sporo zmienił w programie - i to były jego słowa - ale uważam po prostu że zbyt sporo zmienił i przedobrzył. Dla mnie rozczarowująca traklista, po prostu. Jeszcze bardziej się ciesze że byłem w Krakowie bo to był niezapomniany koncert z niezapomnianymi tematami, a nie jakimiś Hetful Eight, sorry.
Wiesz, mnie to wali, ja byłem jak się okazało po prostu na lepszym koncercie. Szkoda mi tylko tych (+99% sali) którzy byli pierwszy i ostatni raz na Jego koncercie w takiej formie i takim miejscu i organizacji, i nie słyszeli TYLU klasyków na żywo, a w to miejsce zafundowano im coś ze znacznie gorszej ligi. Wyraziłem opinię, bo po prostu uważał że Ennio podjął błędną decyzję, i tyle.
NIE BYŁO: Ofiary Wojny (!!!), Za Garść Dolarów (!!!), Nietykalnych (!!!), Maleny i Klanu Sycilijczyków.
A na to konto dał jakieś popłuczyny (bo to są popłuczyny w porównaniu do wyżej wymienionych dzieł) z Hatful Eight, Best Offer, Baari, Red Tent i I.Ferramonti
Ja wiem że program miał być inny, Ennio sam mówił że sporo zmienił w programie - i to były jego słowa - ale uważam po prostu że zbyt sporo zmienił i przedobrzył. Dla mnie rozczarowująca traklista, po prostu. Jeszcze bardziej się ciesze że byłem w Krakowie bo to był niezapomniany koncert z niezapomnianymi tematami, a nie jakimiś Hetful Eight, sorry.
Wiesz, mnie to wali, ja byłem jak się okazało po prostu na lepszym koncercie. Szkoda mi tylko tych (+99% sali) którzy byli pierwszy i ostatni raz na Jego koncercie w takiej formie i takim miejscu i organizacji, i nie słyszeli TYLU klasyków na żywo, a w to miejsce zafundowano im coś ze znacznie gorszej ligi. Wyraziłem opinię, bo po prostu uważał że Ennio podjął błędną decyzję, i tyle.
#FUCKVINYL
bo ja mogieWojtek pisze: Ty tak robisz cały czas i nie masz z tym problemu
- Wojteł
- John Williams
Kaonashi pisze:Ileż można grać te same kawałki.
parę lat temu John Williams w Hollywood Bowl wystąpił z programem odbiegającym od swoich największych megahitów - zagrał czarownice z Eastwick, duży muzy z Pottera i ogólnie 3/4 koncertu to były jego mniej znane prace. W odpowiedzi na youtube znalazło sie video "John Williams is an asshole", w którym gośc przez 10 minut się produkuje, mówiąc, jaki to z Williamsa drań, że ma tylu fanów którzy przyszli tam posłuchać greatest hits big John, a dostali jakieś mało znane ściechy

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
tylko że Wojteł, to co piszesz to jest inna sytuacja!!! Dżon gra tam w tym miejscu koncerty 2 razy w roku od stu lat. A u nas co jest? No właśnie... Więc nie można tego porównywać. Jakby u nas Enjo grał 2/rok od wielu lat to bym się słowem nie odezwał jakby se raz dla funu zmienił program na bardziej z dupy..
#FUCKVINYL
I tak gra najczęściej z bodaj wszystkich kompozytorów filmówki w ostatnim dziesięcioleciu.
nie odniosłeś się do mojego merytorycznego, długiego, popartego faktami z tytułami postu

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Za garść dolarów, Malena i Klan sycylijczyków to nie są jakieś supergenialne evergreeny Morricone akurat i faktycznie wolałbym usłyszeć Red Tent zamiast tego.Adam pisze:NIE BYŁO: Ofiary Wojny (!!!), Za Garść Dolarów (!!!), Nietykalnych (!!!), Maleny i Klanu Sycilijczyków.

Fakt, że program we Wrocku odbiegał od ideału (Ofiary Wojny i Come Maddalena powinny być obowiązkowo), ale Ennio co by nie zagrał to zawsze będą braki.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński