The Revenant (2015) - Ryuichi Sakamoto, Alva Noto & Bruce Dessner
Re: The Revenant (2015) - Ryuichi Sakamoto, Alva Noto & Bruce Dessner
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Czytam pierwsze zdanie i myślę sobie: no tak, pisze lekarz 

Jeszcze nie, ale niedługo jak wszystko dobrze pójdzie. 

Wiadomka. 

Zresztą nawet pacjenci mają tendencję do nazywania studentów medycyny per panie doktorze 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
a co, nie mogłeś rozczytać?hp_gof pisze:Czytam pierwsze zdanie i myślę sobie: no tak, pisze lekarz

A film bardzo fajny, choć to taki film który się bardziej podziwia za tytaniczną pracę jaką wykonali twórcy, za wspaniałe ujęcia czy za poświęcenie aktorów niż za jakieś aspekty fabularne. Bo tak szczerze mówiąc to kogoś w ogóle obchodziło czy Di Caprio się zemści czy nie?

Przyznaję, że miś wygląda w kinie trochę lepiej niż na małym ekranie, ale już te wilki atakujace bizona to zajechały CGI strasznie. W ogóle zastanawiam się czy w tym filmie poza końmi było jakieś zwierzę nie CGI? Hmmm... czy to aby był prawdziwy Di Caprio?

A muza. No, spoko w filmie działała, temat główny czy bębny robiły swoje, ale ani trochę bardziej nie ciągnie mnie po seansie do wałkowania soundtracku. Choć rozumiem czemu taka a nie inna była koncepcja muzyki (pomijając osobiste preferencje do tego typu scorów przez reżysera).
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
byłem 2 raz na filmie podziwiać widoki
kurwa geniusz. ten temat główny też. szkoda że reszta scoru taki syf. najbardziej na płycie mnie wkurzają te odgłosy sfx, palenie ogniska czy cuś
brrr 

#FUCKVINYL
Nasz Warner inteligentnie przyciął w człona i wydał to u nas cichaczem - leży już po marketach, jest w digipaku.
#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
100% zgoda, miałem coś skrobnąć wcześniej, ale odpuściłem, z punktem wyjścia: technologia zabija opowieść...Koper pisze:...choć to taki film który się bardziej podziwia za tytaniczną pracę jaką wykonali twórcy, za wspaniałe ujęcia czy za poświęcenie aktorów niż za jakieś aspekty fabularne.
MAM! Jedyna sztuka w markecie. Dzięki za info, nawet nie pomyślałem, żeby tego szukać w PLAdam pisze:Nasz Warner inteligentnie przyciął w człona i wydał to u nas cichaczem - leży już po marketach, jest w digipaku.

jedna? w kraku w media widziałem z 7 szt i tyle samo deadpoola..
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
@Adam Jakie znowu odgłosu sfx masz na płycie?
@Koper Co do CGI bizonów to zgoda, ale znowu w tej scenie bardzo ładnie muzyka współgrała z obrazem, choć wiem, że niektórzy tutaj na forum woleliby operować ciszą. I mnie akurat obchodziło czy Leo się zemści. Plus nawet jeżeli film ma prostą fabułę to może być świetny i na odwrót film o skomplikowanej fabule, może być gniotem.
@Koper Co do CGI bizonów to zgoda, ale znowu w tej scenie bardzo ładnie muzyka współgrała z obrazem, choć wiem, że niektórzy tutaj na forum woleliby operować ciszą. I mnie akurat obchodziło czy Leo się zemści. Plus nawet jeżeli film ma prostą fabułę to może być świetny i na odwrót film o skomplikowanej fabule, może być gniotem.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
no odgłosy palonego ogniska czy jakieś szumy mocne jakby stary winyl.. nie ma tego?Wawrzyniec pisze:@Adam Jakie znowu odgłosu sfx masz na płycie? .
#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Adam zessał z sieci mp3ki zripowane z jakiegoś ruskiego cama