HANS ZIMMER & JUNKIE XL - BATMAN VS. SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE (2016)
Re: HANS ZIMMER & JUNKIE XL - BATMAN VS. SUPERMAN: DAWN ON JUSTICE (2016)
Batman Snydera jest 100 razy lepszy, od tego kanciastego Batmana Nolana
Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Sam Batman wygląda fajnie ale ponoć sam film zbyt dobry nie jest:Charles pisze:Batman Snydera jest 100 razy lepszy, od tego kanciastego Batmana Nolana
http://naekranie.pl/aktualnosci/batman- ... ilm-774597
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Wyciekł kolejny track "Their War Here " i znów Arcade na tapecie 

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Film odniósł porażkę na pokazach testowych. Studio wchodzi w dziwną retorykę obaw o niezrozumienie tego superinteligentego widowiska przez szarych marvelowskich popcornożerców. A w sieci pojawia się coraz więcej tracków ze score...
Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości, że będzie to porażka roku (filmowa i muzyczna)???
Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości, że będzie to porażka roku (filmowa i muzyczna)???
Ostatnio zmieniony wt lut 16, 2016 18:49 pm przez Ghostek, łącznie zmieniany 2 razy.

cedeki u nas równo ze światową premierą, po 4 i 6 dych.
#FUCKVINYL
- lis23
Filmu bym jeszcze nie skreślał, na pewno gorzej niż w MoS czy TDKR nie będzie ( choć Nolan jako producent dobrze nie wróży ), przynajmniej dostaniemy fajnego i bardziej komiksowego Batmana, a jeśli potencjalna porażka filmu przyśpieszy pracę nad nowym filmem o Gacku to tym lepiej.Ghostek pisze: Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości, że będzie to porażka roku (filmowa i muzyczna)???
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Prędzej rozmontuje cały projekt uniwersum DClis23 pisze:jeśli potencjalna porażka filmu przyśpieszy pracę nad nowym filmem o Gacku to tym lepiej.

- lis23
W portalu Na Ekranie pisali, że Warner chce przenieść pierwszą część JL a w zamian dać nowego Batmana w reżyserii Afflecka.Ghostek pisze: Prędzej rozmontuje cały projekt uniwersum DC
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Moim zdaniem spóźnili się ładnych parę lat, powinni uniwersum rozwijać razem z Batmanami Nolana. A tu zaczęli się bawić w jakieś rebooty, jeden już zrobili w serialu Gotham, a teraz kolejny w filmach, ludziom to nie bardzo odpowiada, jakby tego było mało to jeszcze Snydera dali na rozwijanie tego, coś mi się zdaje, że może być duża klapa finansowa. Do tego jeszcze Marvel zbliża się już do kulminacji swojego uniwersum i po tym to już myślę, że zacznie spada popularność tych wszystkich komiksowych adaptacji 

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ale zdajesz sobie sprawę, że te plany bazują na odtrąbionym sukcesie BvS, który ma być zastrzykiem finansowym na realizację tych zacnych zamierzeń? Jak BvS sprzeda się kiepsko, lub przyniesie straty jak FF, to te plany wylądują w koszu.

"Powrót Batmana" Burtona, też nie był skierowany do dzieciarni. A co później zrobili producenci, to wszyscy wiemy. Dla Jankesów trzeba robić takie filmy, by użycie szarych komórek było jak najmniejsze...niestety.lis23 pisze:Sam Batman wygląda fajnie ale ponoć sam film zbyt dobry nie jest:Charles pisze:Batman Snydera jest 100 razy lepszy, od tego kanciastego Batmana Nolana
http://naekranie.pl/aktualnosci/batman- ... ilm-774597
Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
na wszelki wypadek napiszę, że JA, żeby mnie później Adam nie nazwał działającym jedynie w kontrze trollem kolejny razGhostek pisze:Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości, że będzie to porażka roku (filmowa i muzyczna)???

od wczoraj słucham w pętliMystery pisze:Wyciekł kolejny track "Their War Here " i znów Arcade na tapecie

ps. w sumie ta muza amazonki też nie była taka głupia jaką mi się w pierwszej chwili zdała

- Wojteł
- John Williams
Charles pisze: Dla Jankesów trzeba robić takie filmy, by użycie szarych komórek było jak najmniejsze...niestety.
całe szczęscię, że w Europie każdy od małego wychowuje się na Tarkowskim

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
no ba
na dodatek, gdyby jego dzieła były dwa razy krótsze cenilibyśmy je dwa razy bardziej