Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
Produkuje Francja i tam była premiera soundracku 

Tak jest KrzysiuKrzysiek pisze:Ze zdjęcia wynika, że tylko o dwie mniej. Przy czym "te dwie" to obie części Sondy. Myślę, że zdążyłeś przed skokiem $. Nie ma co biadolić, ponieważ w tym roku będziemy raczej bidować i by coś fajnego kupić z nowości przyjdzie zaciągnąć kredyt lub iść pod kościółMichal pisze:...tymi zakupami kończę ten rok, i taka ciekawostka kupiłem mniej płyt niż w zeszłym roku ale za to wydałem więcej .Przypadek ? nie sądzę![]()

- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Najczęściej słuchane albumy
Z wiadomych powodów

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ładna kolekcja. Zazdraszczam Quo Vadis i Exodus, ale może niedługo sobie sprawię 

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Stan kolekcji na dzień 18.01.2016

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Sporo ciekawych tytułów. Osobiście zazdraszczam Transformers 1 i żałuję, że jak było w dobrej cenie, to nie kupiłem.

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No ja tyle bym nie dał. Jak kiedyś za kilkanaście $ chodziło, to przespałem sprawę.

#FUCKVINYL
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
ja mam schemat prosty i dla mnie jedyny możliwy - od ziemi do podłogi idąc od góry - kompozytor z największą liczbą płyt i one alfabetycznie i schodzi w dół do mniejszych liczb (np. 25 płyt Williamsa alfabetycznie, potem 23 Barryego alfabetycznie, 20 Hornera itd aż do min. dwóch płyt na jedne nazwisko). a na oddzielnym drugim regale mam za to tytuły pojedyncze czyli składanki lub płyty danego kompozytora którego mam tylko jeden album w kolekcji - i tutaj płyty są wyłącznie alfabetycznie tytułami filmów. no ale ja mam też znacznie więcej od Ciebie, bo ok 450 szt. więc bym inaczej nie ogarnął.
#FUCKVINYL
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Też układam tytułami a właściwie gatunkami i gubię się tylko wtedy, gdy płytę z braku miejsca rzucam gdziekolwiekAdam pisze:jesteś pierwszą osobą u której widziałem scory ułożone tytułami filmów bez względu na twórce.. szacun że ogarniasz, bo ja przy 10 bym już nie mógł nic znaleźć

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Musisz mieć albo dużo miejsca, albo często przekładać płytyAdam pisze:ja mam schemat prosty i dla mnie jedyny możliwy - od ziemi do podłogi idąc od góry - kompozytor z największą liczbą płyt i one alfabetycznie i schodzi w dół do mniejszych liczb (np. 25 płyt Williamsa alfabetycznie, potem 23 Barryego alfabetycznie, 20 Hornera itd aż do min. dwóch płyt na jedne nazwisko). a na oddzielnym drugim regale mam za to tytuły pojedyncze czyli składanki lub płyty danego kompozytora którego mam tylko jeden album w kolekcji - i tutaj płyty są wyłącznie alfabetycznie tytułami filmów. no ale ja mam też znacznie więcej od Ciebie, bo ok 450 szt. więc bym inaczej nie ogarnął.

e tam - mam dwa takie małe regały i miejsca aż świat - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00263850/
#FUCKVINYL