John Williams - Star Wars: The Force Awakens (2015)
Re: John Williams - Star Wars: The Force Awakens (2015)
Nie drażnij go, bo jak się wkurzy, to tak zasypie stronę swoimi recenzjami, że nie będziesz miał gdzie Iglesiasa wcisnąć. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wojteł
- John Williams
Sorry Kaonashi że mam życie poza filmmusic i nie pytam ludzi o pierwszej w nocy między wigilią a bożym narodzeniem czy im strona działa 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Masz na myśli facebooka i lansowanie się koszulką z chewbaccą?Wojtek pisze:Sorry Kaonashi że mam życie poza filmmusic i nie pytam ludzi o pierwszej w nocy między wigilią a bożym narodzeniem czy im strona działa

EDIT: To było pomiędzy pierwszym, a drugim dniem świąt.

- Wojteł
- John Williams
Biorąc pod uwagę, że dostałem tę koszulkę od kogoś, z kim nawiązałem kontakty społeczne, bo wyszedłem z domu, to tak, jest to nie najgorszy przykład 

Wara mi od Iglesiasa
Jutro przypada 120. rocznica pierwszego pokazu filmu braci Lumiere, który jest uznawany za początek światowej kinematografii, więc będziemy świętowali Almodóvarem
A żeby Was zmobilizować do czytania będzie wstawione erotyczne zdjęcie
A co do SW - Wojteł jest tak okrutny, że trzyma Williamsa i jego fanbojów już tydzień po premierze w niepewności...
Nawet dla mnie nie-fana Williamsa i nie-fana SW to jest męczarnia, wszak zżyłem się z tym scorem i jestem ciekaw jego opinii
Smuteczek... 

- Wojteł
- John Williams
Bo mówiłem, że to wstawię po drugim sensie, czyli jutro albo pojutro
A Kao przeżywa, że zablokowałem Godzille, a on ma ciśnienie zrobić wszystkich japońców w historii wszechświata i to najlepiej na wczoraj, bo Paweł od 5 lat blokuje CE3K na które 5 innych osób w redakcji ma chrapkę, zresztą Wawrzek, Paweł i jeszcze parę innych osób pisze jedną reckę na miesiąc i ma zaklepane od X lat inne scory i jakoś nikt im wyrzutów nie robi 

To rób na bieżąco update w kalendarzu, bo jakbym wiedział, to bym ze swoją nowością dzisiaj wskoczył, tym bardziej, że Hapek ma jakieś wyjątkowe plany na jutro co do Iglesiasa.Wojtek pisze:Bo mówiłem, że to wstawię po drugim sensie, czyli jutro albo pojutro

Jakbym ja miał ciśnienie na ten score, to już dawno by był na stronie.Wojtek pisze:bo Paweł od 5 lat blokuje CE3K na które 5 innych osób w redakcji ma chrapkę, zresztą Wawrzek, Paweł i jeszcze parę innych osób pisze jedną reckę na miesiąc i ma zaklepane od X lat inne scory i jakoś nikt im wyrzutów nie robi

- Wojteł
- John Williams
Kaonashi pisze:To rób na bieżąco update w kalendarzu, bo jakbym wiedział, to bym ze swoją nowością dzisiaj wskoczył, tym bardziej, że Hapek ma jakieś wyjątkowe plany na jutro co do Iglesiasa.Wojtek pisze:Bo mówiłem, że to wstawię po drugim sensie, czyli jutro albo pojutro![]()
No, faktycznie sorry z tym, ale umawiałem się w mailach z grupowo, że datę mam wpisać orientacyjnie i to się poprawi na dniach. Jak nikt nie ma planów na środę, to wpiszę na 30stego

No ok, w sumie ta recka powinna być traktowana priorytetowo.
Wojtek pisze:Sorry Kaonashi że mam życie poza filmmusic i nie pytam ludzi o pierwszej w nocy między wigilią a bożym narodzeniem czy im strona działa

#FUCKVINYL
Nie śmiej się, ja dzisiaj w nocy zadałem to samo pytanie Wojtkowi, bo faktycznie coś z tą stroną jest nie tak (a był jedyny dostępny o 4 w nocy) 
Kaonashi - nie mam jakichś wyjątkowych planów co do Iglesiasa, po prostu tak się złożyło, że jest dzisiaj ważna rocznica i można jedno pod drugie podciągnąć
Wedle znanych mi reguł jedna staroć i jedna nowość dziennie, więc jak ktoś ma do wrzucenia nowość dzisiaj, to śmiało
Jutro wrzucam nowość (jeśli zdążę napisać
), to możecie wrzucać staroć
Pasi?

Kaonashi - nie mam jakichś wyjątkowych planów co do Iglesiasa, po prostu tak się złożyło, że jest dzisiaj ważna rocznica i można jedno pod drugie podciągnąć

To nie było wtedy. Wojtek zwyczajnie przekręca fakty (ani godzina, ani data się nie zgadza), żeby mu na ripostę ładna historyjka wyszła, bo się biedny burzy na przytyki o jego tempo pisania recenzji.Adam pisze:Wojtek pisze:Sorry Kaonashi że mam życie poza filmmusic i nie pytam ludzi o pierwszej w nocy między wigilią a bożym narodzeniem czy im strona działa![]()
![]()

Już wrzuciłem wczoraj, po prostu miałem gotowe, więc nie czekałem do poniedziałku, skoro niedziela była wolna.hp_gof pisze:Nie śmiej się, ja dzisiaj w nocy zadałem to samo pytanie Wojtkowi, bo faktycznie coś z tą stroną jest nie tak (a był jedyny dostępny o 4 w nocy)
Kaonashi - nie mam jakichś wyjątkowych planów co do Iglesiasa, po prostu tak się złożyło, że jest dzisiaj ważna rocznica i można jedno pod drugie podciągnąćWedle znanych mi reguł jedna staroć i jedna nowość dziennie, więc jak ktoś ma do wrzucenia nowość dzisiaj, to śmiało
Jutro wrzucam nowość (jeśli zdążę napisać
), to możecie wrzucać staroć
Pasi?

- Wojteł
- John Williams
Fakt, sprawdziłem archiwum i to było w piątek o 22:10, czyli pomyliłem się o 21 godzin
w sumie chyba potem będę musiał kolejny dzień poświęcić na wycinanie akapitów, bo rozrasta mi się to do zdecydowaniu zbyt wielkich rozmiarów, by komuś się to chciało czytać 

bo goście sobie poszli i dopiero miałem czas zrobić zadanie z harmonii i dopisać kolejne strony reckihp_gof pisze:Nie śmiej się, ja dzisiaj w nocy zadałem to samo pytanie Wojtkowi, bo faktycznie coś z tą stroną jest nie tak (a był jedyny dostępny o 4 w nocy)