Wyczekiwane score'y
Re: Wyczekiwane score'y
lisu jak zawsze ma zapłon - przeca Powell już dawno na emeryturze, trzaska jedynie animacje, a jego szczyt kariery to jakąś dekadę temu był 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Bo ja wiem? Drugi Smok jest bardzo dobry, a to ubiegłoroczny score. Z filmów fabularnych i tak znam tylko " X-Men The Last Stand " i album ten, pomimo że b. dobry to wkurza mnie swoją budową ( krótkie i przechodzące w inne tracki ), chętnie przywitałbym jakieś nowe, lepsze wydanie.Mefisto pisze:lisu jak zawsze ma zapłon - przeca Powell już dawno na emeryturze, trzaska jedynie animacje, a jego szczyt kariery to jakąś dekadę temu był
Krążą pogłoski, że Powell zrobi muzę do Disneyowskiego " Zwierzogrodu ", ale ile w tym prawdy?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mefisto bardziej chodzi oto, że prawdziwy początek Powella, to był pod koniec lat 90tych, a potem naturalnie Bourne'y itd. Teraz to po prostu komponuje kiedy mu się podoba i chce. Dla nas słuchaczy to przykre, ale cóż to on decyduje i w sumie ma na wszystko i wszystkich wywalone.
[quote="lis23"]Williams się starzeje i udziela się coraz mniej. Horner przedwcześnie odszedł. Howard się mocno opuścił, a Zimmer już chyba zapuścił
quote]
Taaa i dlatego Zimmer co roku przynajmniej parę score'ów tworzy.

[quote="lis23"]Williams się starzeje i udziela się coraz mniej. Horner przedwcześnie odszedł. Howard się mocno opuścił, a Zimmer już chyba zapuścił

Taaa i dlatego Zimmer co roku przynajmniej parę score'ów tworzy.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Dokładnie, w ostatnim byczym wywiadzie Powell mówi, że pracuje coraz ciężej i stawia sobie poprzeczkę coraz wyżej, no i mamy rezultat, Smok 2, praca sprzed roku jest jedną z najlepszych jak nie najlepszą w jego karierze, choć mówił tam też rzeczy, które dla nas fanów, na przyszłość dobrze nie nastrajają, np., że nie chce już komponować do rzeczy zawierających bezsensowną przemoc i z góry takie propozycje odrzuca, także zostają nam już chyba tylko animacje i filmy pokroju Pan, no chyba, że ktoś mu dużo posmaruje, bo na kaskę to jest on łasy 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale ja właśnie słyszałem, że jeżeli chodzi o kasę, to tej Powell ma jak lodu na Arktyce. On podobno trzepie niesamowitą kasę na nieruchomościach przez co jest miliarderem. Brian Tyler może chwalić się super sportowymi samochodami, ale Powella to stać na ich całą fabrykę. I wcale się nie zdziwię jeżeli jest bogatszy o swojego Mistrza.
Dlatego nie wiem, czy byłby aż tak łasy na kasę przy projektach, skoro teoretycznie on nie musi robić nic. I pewnie też dlatego John Powell z lat 90tych i potem jest zdecydowanie mniejszy od aktualnego Johna Powella.
Dlatego nie wiem, czy byłby aż tak łasy na kasę przy projektach, skoro teoretycznie on nie musi robić nic. I pewnie też dlatego John Powell z lat 90tych i potem jest zdecydowanie mniejszy od aktualnego Johna Powella.
Muzykę do filmu "Ghost in the Shell: New Movie", trzeciego filmu z serii, skomponuje Keigo Oyamada, znany jako Cornelius - również autor klimatycznej ścieżki dźwiękowej z serialu "Ghost in the Shell: Arise".
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=b5g1xubyuVs
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=b5g1xubyuVs
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zapowiedź "Tarzana" od Davida Yatesa:
https://www.youtube.com/watch?v=Kg0HWRi7gkM
Nie z muzyką Hoopera, nie (przykro mi hp_gof) z muzyką Desplata, a z muzyką Mario Grigorova.
W paru momentach trochę CGI rażącego, ale ogólnie wygląda o niebo lepiej od zwiastuna Księgi Dżungli Disneya.
https://www.youtube.com/watch?v=Kg0HWRi7gkM
Nie z muzyką Hoopera, nie (przykro mi hp_gof) z muzyką Desplata, a z muzyką Mario Grigorova.
W paru momentach trochę CGI rażącego, ale ogólnie wygląda o niebo lepiej od zwiastuna Księgi Dżungli Disneya.
O Grigorovie było wiadomo już od jakiegoś czasu, ale nie wrzucałem tego info, bo (moim zdaniem) nie warto było
Film też nie powinien być jakiś super, bo po pierwsze to lama Yates, a po drugie Yates w czasie postprodukcji Tarzana bardziej był zajęty Fantastycznymi Bestiami i wytwórnia miała mu to za złe. Spodziewam się, że to może się odbić na jakości tego filmu. Jeśli chodzi o Bestie, to jestem ciekaw, kto napisze muzykę - Desplat raczej odpada, bo zwyczajnie nie będzie miał na to czasu! Chociaż kto wie, on żyje w innej czasoprzestrzeni 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak, skąd masz takie newsy?hp_gof pisze: a po drugie Yates w czasie postprodukcji Tarzana bardziej był zajęty Fantastycznymi Bestiami i wytwórnia miała mu to za złe.
A jakby co to Wojtek się ucieszy, gdyż ToHo równomiernie z amerykańską Godzillą, będzie tworzyło i swoją:

Czyli więcej materiału do recenzowania

A to już pisaliśmy, że Japońce robią swoją Godzille. W każdym razie pojawił się teaser, w którym nie ma nic, poz trzesącą się kamerą:
https://www.youtube.com/watch?v=OCOSFZG9-KQ
https://www.youtube.com/watch?v=OCOSFZG9-KQ
Właśnie pojawiła się informacja, że do nowej, japońskiej Godzilli muzykę skomponuje Shiro Sagisu. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czo to?

01. Night (City Back Street) (13:30)
02. Night (A Landscape With Factory) (17:41)
03. Night (Interiors) (26:46)
04. Night (A Woman On A Dark Street Corner) (18:52)
Wygląda mi na łódzkie klimaty, a więc hp_gof mógłby być zainteresowany

01. Night (City Back Street) (13:30)
02. Night (A Landscape With Factory) (17:41)
03. Night (Interiors) (26:46)
04. Night (A Woman On A Dark Street Corner) (18:52)
Wygląda mi na łódzkie klimaty, a więc hp_gof mógłby być zainteresowany

Tego pana to już nie lubimy, a zdjęcia z okładki nie rozpoznaję 

Czekam na ''BvS'' z nowym tematem muzycznym Batmana i nowościami dla Supermana. Ale nie będę zdziwiony jak Hans po prostu zgapi wszystko z ''MoS''.
"Te diabelskie autobusy nigdy nie zjawiają się wtedy, kiedy potrzeba, chyba że jadą w przeciwnym kierunku." - Raymond Chandler
Tam ma być jakiś podział, że jeden komponuje dla Batmana, a drugi dla Supermana. Nie pamiętam już kto, co robi, bo ani mnie to ziębi, ani grzeje.