BTW, dzisiaj Antoni M. potwierdził, że jest osobą niespełna rozumu.
Jak rzyć, panie premierze?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Na pewno prowokacja Ryśka Petru. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie wiem ile jeszcze potwierdzeń do tego trzeba?Koper pisze:BTW, dzisiaj Antoni M. potwierdził, że jest osobą niespełna rozumu.

http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,145400,1932 ... strow.html
Czyżby i zegar był wrogiem Polski?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Mam znajomą, która rok temu spamowała na fejsie Korwinem. Teraz lajkuje wszystko od Petru. To chyba największa zmiana poglądów politycznych, jaką widziałem. A może to przez to, że w międzyczasie skończyła ~20 lat i poszła pracować na kasie w trakcie przerwy między jednymi studiami a drugimi 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
-
hp_gof
Gospodarczo to przepaści nie ma, i to liberał i to liberał, jeden radykalny, drugi bardziej umiarkowany. Światopoglądowo? Kto by się światopoglądem przy wyborach kierował
A jeśli miałaby decydować praca na kasie, to powinna lajkować Razem, a nie liberałów-wyzyskiwaczy 
-
Templar
À propos Razem, wczoraj przeczytałem taką przeróbkę pasty o wędkarzu:hp_gof pisze:A jeśli miałaby decydować praca na kasie, to powinna lajkować Razem, a nie liberałów-wyzyskiwaczy
http://strims.pl/s/Pasta/t/m78a1m/moj-s ... yk-razemow
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czyli można wyrosnąć z Korwina? To chociaż tyle dobrze.Wojtek pisze:Mam znajomą, która rok temu spamowała na fejsie Korwinem.
A z Polskęzbawa?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Zależy w jakim wieku. Jak te cztery lata będą chujowe, to młodzi wyborcy już na nich nie zagłosują. Ale dla tych starszych to już za późno na jakąkolwiek zmianę poglądów 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A na przykład "Folwarku zwierzęcego" już nie ma na liście lektur, czy już w szkołach nie uczą czytania ze zrozumieniem i refleksja nad przeczytanym tekstem? 
Swoją drogą nie potrafię pojąć co jest atrakcyjnego w PiS i jego programie dla młodego człowieka. Miesięcznice pod krzyżem? Macierewicz? Krycha Pawłowicz? Kempa? Jaro na drabince? Alik?
Swoją drogą Jaro ostatnio niechcący po Dudzie pojechał (zapominając jak tam jego Budyń żalił się w Niemczech na Polskę, że to zły kraj):
Czemuś Jaro nam go wyznaczył?
Swoją drogą nie potrafię pojąć co jest atrakcyjnego w PiS i jego programie dla młodego człowieka. Miesięcznice pod krzyżem? Macierewicz? Krycha Pawłowicz? Kempa? Jaro na drabince? Alik?
Swoją drogą Jaro ostatnio niechcący po Dudzie pojechał (zapominając jak tam jego Budyń żalił się w Niemczech na Polskę, że to zły kraj):
Mamy prezydenta najgorszego sortu?- Nawyk donoszenia na Polskę zagranicą jest w genach niektórych ludzi, najgorszego sortu Polaków.
- Wojteł
- John Williams
A kiedy był? Bo ja chodziłem do gimnazjum i liceum w latach 2005-2011 i nic z Orwella nie było wtedy na liścieKoper pisze:A na przykład "Folwarku zwierzęcego" już nie ma na liście lektur, czy już w szkołach nie uczą czytania ze zrozumieniem i refleksja nad przeczytanym tekstem?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No i wszystko jasne. 
-
Templar
Nikt nie usunął, to była i jest lektura dobrowolna, u mnie był w gimnazjum.Wojtek pisze:No to teraz pytanie, kto go usunął
Wszyscy manipulują, z tymi 50 tys. też odpłynęli, wystarczy porównać sobie z tegorocznym Marszem Niepodległości, tam mówiło się, że jest poniżej 50 tys., a było ze trzy razy więcej ludzi niż dzisiaj. No to albo tam było ponad 150 tys. albo tutaj było maksymalnie 15 tys.hp_gof pisze:![]()