Jak rzyć, panie premierze?
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Wiemy wiemy, że wzorowanie się na ojcu narodu jest pewnie w dobrym tonie, rozmiar zakupów zależy od zasobności portfela - jeden kupuje elektrownię jądrową, drugi ino sznurTemplar pisze:ja sobie u Chińczyków, na AliExpress zamówiłem porządny sznur

Ale poważnej odpowiedzi to się nie doczekamy... Szkoda

No sorry, ale zadajesz bardzo głupie pytanie, kilkanaście dni rządów, a ja mam Ci odpowiedzieć czy jestem z nich dumny
Mogę Ci tylko powiedzieć, że póki co nic mnie nie oburzyło, żadnego zawodu mi nie sprawili i już na pewno jestem bardziej zadowolony niż z rządów Ewki, bo to co ona odpierdalała to był jeden wielki festiwal spierdolenia i cieszę się, że w końcu to się skończyło. Bo gdybym miał przez kolejne 4 lata oglądać jej kłótnie i problemy z Dudą, które w 90% ona sama tworzyła, to bym się chyba pochlastał.

OK, to powyżej mi już wystarczy, bardzo dziękujęTemplar pisze:póki co nic mnie nie oburzyło, żadnego zawodu mi nie sprawili

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No spoko, tylko co PiS spierdolił przez ten czas?
Darujmy sobie tylko powielanie tej gównoburzy, którą kręci Wyborcza, TVN i TVP na podstawie wybiórczych półprawd.
I tak społeczeństwo jest już totalnie poprzekręcane przez tą propagandę sukcesu poprzedniej władzy i gnojenia opozycji by robić zasłonę dymną do afer PO.
Darujmy sobie tylko powielanie tej gównoburzy, którą kręci Wyborcza, TVN i TVP na podstawie wybiórczych półprawd.
I tak społeczeństwo jest już totalnie poprzekręcane przez tą propagandę sukcesu poprzedniej władzy i gnojenia opozycji by robić zasłonę dymną do afer PO.

Czy ja coś powielam? Tak w ogóle to nie oglądam TV, bo wg mnie nie warto, a czytam raczej portale zagraniczne niż polskie (pewnie też wkrótce nie będzie można?Ghostek pisze:No spoko, tylko co PiS spierdolił przez ten czas?

Jeżeli komuś odpowiada taki styl rządzenia, to ja naprawdę nie mam nic do tego, to Wasza sprawa. Tylko prosiłem o potwierdzenie, że właśnie Wam o to chodziło. Teraz już to wiem i to wszystko

- Wojteł
- John Williams
Templar, ta pasta, którą żeś nakręcił, to jest złoto - jak sam to wymyśliłeś, a nie skopiowałeś z netu, to powinieneś to puścić w świat, bo to marnotrawstwo takie coś ograniczać do publiczności 20kilku osób 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Przecież ci intelektualni indolenci podobno zaczęli ostatnio ustalać wysokość płomienia świeczek. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
Świeczki też miałem linkować, ale ilość spuszczanej wody w kiblu przebiła wszystko.
- Wojteł
- John Williams

?Czemu ten facet stawa znaki interpunkcyjne na początku zdania
!przecież to wygląda idiotycznie
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara