Ale... przecież w Polsce są od 179... Jak więc 100 euro może być lepsze?Wawrzyniec pisze:To już oficjalne ceny.Oj, to chyba ja z moimi 100 Euro za bilet w Berlinie nawet nieźle wyszedłem. Cóż może Hans jakiś rabat dla rodaków zrobił. Plus dowiedział się, że dzięki PiSowi Polacy mają stać się bogaci, to i ceny odpowiednio dopasował.
FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- galljaronim
- John Powell
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Re:
Z oficjalnej strony facebookowej organizatoragalljaronim pisze:Pawle, skąd masz info na temat cen biletów? Wchodzę na Eventim. pl, ale tam na razie nie ma żadnej informacji na ten temat. No chyba że to nie będzie sprzedawane na tej stronie.
https://www.facebook.com/JVS-Group-PL-J ... 434614606/
I jednak od 9 listopada
- galljaronim
- John Powell
Ktoś planuje się wybrać na koncert w Łodzi?
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Ja na pewno, mam najbliżej.Templar pisze:Ktoś planuje się wybrać na koncert w Łodzi?
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ja na 90% też do Łodzi jadę.
No ja jeśli się wybiorę, to wiadomo, że też do Łodzi
Do Atlas Areny mam 10 minut (1 przystanek) pociągiem 

Ja na stówę jadę, jeszcze się zastanawiam tylko jakie bilety wybrać, czy warto zainwestować w te najlepsze.
prawdopodobnie ja jesli uda mi się dostać urlop i dorwać te tańsze. w krkaowie kupię sobie ten ciu droższy, środkowyTemplar pisze:Ktoś planuje się wybrać na koncert w Łodzi?

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Aha, czyli największe forumowe spotkanie szykuje się w Łodzi. W sumie to centralne miejsce w Polsce, a więc idealny punkt zbiorczy. Plus z tego co słyszałem, pod względem nagłośnienia arena w Łodzi jest lepsza od krakowskiej.
Szkoda, że mnie tam nie będzie, ale aż na dwa koncerty mnie nie stać. Mimo, że oczywiście to najchętniej bym razem z Hansem całą trasę przejechał.
Ja mam dość dobre miejscówki, a więc może jak to podczas koncertów rockowych bywa, kiedy perkusista rzuca pałeczki w widownię, to ja mam szansę coś złapać. Jeśli oczywiście Hans zdecyduje się rzucić syntezatorem
Szkoda, że mnie tam nie będzie, ale aż na dwa koncerty mnie nie stać. Mimo, że oczywiście to najchętniej bym razem z Hansem całą trasę przejechał.

Ja mam dość dobre miejscówki, a więc może jak to podczas koncertów rockowych bywa, kiedy perkusista rzuca pałeczki w widownię, to ja mam szansę coś złapać. Jeśli oczywiście Hans zdecyduje się rzucić syntezatorem

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ale Wawrzek, pomyśl sobie w ten sposób - obejrzysz to widowisko 1,5 tygodnia przed nami! Chyba warto 

Czyli będzie zjazd forumowych meneli.Wawrzyniec pisze:Aha, czyli największe forumowe spotkanie szykuje się w Łodzi.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Boguś nie jest zaproszonyKaonashi pisze:Czyli będzie zjazd forumowych meneli.![]()

A tutaj link do eventima. Jeszcze trzeba poczekać

11.11.2015
TVP 2 godz. 18:45
Scoring4Wajda - koncert muzyki z filmów Andrzeja Wajdy z FMF
TVP 2 godz. 18:45
Scoring4Wajda - koncert muzyki z filmów Andrzeja Wajdy z FMF