THOMAS NEWMAN - James Bond: SPECTRE (2015)
Re: THOMAS NEWMAN - James Bond: SPECTRE (2015)
pochwal się jakimiś foto wydania 

może wieczorem jak wróce do domu 
takie godziny w Londynie to które to u nas?: 5:00 pm - 10:00 pm ? godzinę później?

takie godziny w Londynie to które to u nas?: 5:00 pm - 10:00 pm ? godzinę później?
#FUCKVINYL
a co w Londku jestes?
pozdrowienia z Polski
tak, godzine pozniej - odpowiednio 18 - 23 w PL

pozdrowienia z Polski

tak, godzine pozniej - odpowiednio 18 - 23 w PL
jakbym był teraz w Londku to bym se życie inaczej ułożył 
Jutro w tych godzinach jest premiera Spectre i to na live stream

Jutro w tych godzinach jest premiera Spectre i to na live stream

#FUCKVINYL
tutaj masz potwierdzenie tych godzin - http://www.timebie.com/timezone/londonwarsaw.php
no to trzeba bylo sie obudzic wczesniej ---> https://www.youtube.com/watch?v=pf4J1Md9HSw
no to trzeba bylo sie obudzic wczesniej ---> https://www.youtube.com/watch?v=pf4J1Md9HSw

aha, co do jakości nagrania o czym pisał Paweł - nie znam się, ale chyba musi być słabe, bo ten chór w Backfire to jednak wg bookletu London Voices, a nie sample. LOL
Zwracam honor zatem, ale brzmi on słabo po prostu, stąd wziąłem to za sample rcp. Nie moja wina że prawdziwy chór wykorzystany został w tak generic sposób 

#FUCKVINYL
A ja sie pytam gdzie jest JB Theme by Thomas Newman ?
Musze czekac specjalnie do 5.11 na początek filmu na Gunbarrela?
Musze czekac specjalnie do 5.11 na początek filmu na Gunbarrela?

obawiam się że może tam nie być wersji Newmana, tylko wytną np z Arnolda, skoro jego wersji użyto przy Skyfall i go skredytowano. bo czemu miałby nie dać tego na płytę? No ale zobaczymy.
#FUCKVINYL
Spectre premiere
a w tle świetne utwory Barryego...
jest i You Know My Name

jest i You Know My Name

Newman z żoną na premierze:

na forum MI6 fani już pisza o wrażeniach po wczorajszych seansach - skupiłem się tylko na muzyce. Są dwa duże braki na płycie - muzyka z gunbarrela którą ponoć Newman super połączył z gunbarreli w wersji old i new, oraz jego własny instrumental piosenki (nie ten co na płycie - ten to jest wersja z czołówki). I trzercia rzecz, ale mniej pewna - w filmie temat Bonda jest PONOĆ częściej, ale to napisał jeden user a dwóch napisało że w sumie to chyba podobnie jak na płycie ale nie będą się kłócić.
Can't wait !!!!!!!!!!!!!!!!
I coś obiecanego dla Agenta

na forum MI6 fani już pisza o wrażeniach po wczorajszych seansach - skupiłem się tylko na muzyce. Są dwa duże braki na płycie - muzyka z gunbarrela którą ponoć Newman super połączył z gunbarreli w wersji old i new, oraz jego własny instrumental piosenki (nie ten co na płycie - ten to jest wersja z czołówki). I trzercia rzecz, ale mniej pewna - w filmie temat Bonda jest PONOĆ częściej, ale to napisał jeden user a dwóch napisało że w sumie to chyba podobnie jak na płycie ale nie będą się kłócić.
Can't wait !!!!!!!!!!!!!!!!

I coś obiecanego dla Agenta

#FUCKVINYL
popłakałem się
<3
na końcu filmu Bond dostaje w prezencie

na końcu filmu Bond dostaje w prezencie
Spoiler:
#FUCKVINYL
Ouu yeah !!
Zapowiada się świetnie
Wielkie dzięki Adam za foty!
Będę musiał w końcu ogarnąć wydanie dla siebie.
Liczę, że complete ze Spectre to będzie taki oszlifowany diament jak cmomplete z Die Another Day.

Zapowiada się świetnie

Wielkie dzięki Adam za foty!
Będę musiał w końcu ogarnąć wydanie dla siebie.
Liczę, że complete ze Spectre to będzie taki oszlifowany diament jak cmomplete z Die Another Day.
jaram sięAdam pisze:ponoć Newman super połączył z gunbarreli w wersji old i new, oraz jego własny instrumental piosenki