Ennio Morricone
Re: Ennio Morricone
Też nie wiem, jak brzmi. Ale sam kawałek na pewno wprowadzi trochę świeżości w jego stały program, wszak nowości to on bardzo rzadko gra.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
czyżby w PL już nie było koncertu w tej nowej trasie? po w prawie 2/3 pustej sali w Krakowie się nie dziwie... proponuje ceny dać nie od 499 a 999 a skończyć na 9999 za vipowskie.

NO CD = NO SALE
To wejdź sobie na Eventim i zaklep sobie bilet na koncert Ennia we Wrocku 23 lutego. 

niemożliwe   czyli da się jednak dać na podobnym obiekcie normalne rockowe ceny? da się
  czyli da się jednak dać na podobnym obiekcie normalne rockowe ceny? da się  szkoda że w Kraku się nie dało, bo to jeden z lepszych koncertów na jakich byłem ever, i żałuje bo WIELU moich znajomych chciało iść no ale nie za taką kasę...
 szkoda że w Kraku się nie dało, bo to jeden z lepszych koncertów na jakich byłem ever, i żałuje bo WIELU moich znajomych chciało iść no ale nie za taką kasę...
kto nie był to polecam wrocek - ceny standardowe, ja odpuszczam bo już byłem.

czyli da się jednak dać na podobnym obiekcie normalne rockowe ceny? da się
  czyli da się jednak dać na podobnym obiekcie normalne rockowe ceny? da się  szkoda że w Kraku się nie dało, bo to jeden z lepszych koncertów na jakich byłem ever, i żałuje bo WIELU moich znajomych chciało iść no ale nie za taką kasę...
 szkoda że w Kraku się nie dało, bo to jeden z lepszych koncertów na jakich byłem ever, i żałuje bo WIELU moich znajomych chciało iść no ale nie za taką kasę...kto nie był to polecam wrocek - ceny standardowe, ja odpuszczam bo już byłem.
NO CD = NO SALE
						- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Szykuje się najdłuższy film Tarantino:
http://www.denofgeek.com/movies/the-hat ... hours-long
Czy to jakoś wpłynie na ilość muzyki? Pewnie nie, zważywszy, że filmy Tarantino dialogami stoją. A Ennio Morricone pewnie nie jest tak niedobry jak pewien inny kompozytor i raczej pod sceny dialogowe muzyki nie będzie pisał i będzie operował ciszą.

http://www.denofgeek.com/movies/the-hat ... hours-long
Czy to jakoś wpłynie na ilość muzyki? Pewnie nie, zważywszy, że filmy Tarantino dialogami stoją. A Ennio Morricone pewnie nie jest tak niedobry jak pewien inny kompozytor i raczej pod sceny dialogowe muzyki nie będzie pisał i będzie operował ciszą.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
						- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
RCP-owego anthemiku ku twemu rozczarowaniu na pewno nie napisze 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
jedzie ktoś na Enja do Wrocka z okolic Krakowa lub trasy A4 Krk-Wroc?? mam miejsca u siebie w aucie więc podróż by wyszła nam taniej  powrót od razu po koncercie.
 powrót od razu po koncercie.

powrót od razu po koncercie.
 powrót od razu po koncercie.NO CD = NO SALE
To jednak jedziesz?  

do końca tygodnia się okaże czy dostanę urlop, i jesli tak to jade. nie ma u nas w kraju takich koncertów, ceny są znacznie niższe niż w krk, a po tym co widziałem w krk, warto. żeby jeszcze oprawe audiowizualną zmienił z tej ascezy, to by już było jak fmf  

NO CD = NO SALE
						- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Morricone znowu u Malicka?   Jeśli to się potwierdzi, to mamy mega newsa.
 Jeśli to się potwierdzi, to mamy mega newsa.
http://blogs.indiewire.com/theplaylist/ ... e-20151020

Jeśli to się potwierdzi, to mamy mega newsa.
 Jeśli to się potwierdzi, to mamy mega newsa.http://blogs.indiewire.com/theplaylist/ ... e-20151020
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Brzmi dokładnie jak film Malicka. Zaskakujący angaż, gdyż człowiek myślałby, że albo padłoby na Townshenda, albo na "Lacrimosę".The film is described as a “celebration of the universe, displaying the whole of time, from its start to its final collapse”

#WinaHansa #IStandByDaenerys
						- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Tylko że Voyage of Time to od dawna planowany przez Malicka dokument i to tak opóźniony, że rozważali chyba pozew.