PS. A dlaczego nikt nie przewiduje np. że to będzie duet?

A bo to mało takich przypadków było? Zresztą to tylko piosenka - przy takim parciu na Bonda, to 7 nowych na tydzień by byłohp_gof pisze:Tia, nieco ponad miesiąc przed premierą filmu będą rejectować
Haha, dwie minuty po moim poście i forumowa lewica od razu dostała bólu dupyhp_gof pisze:Tia, nieco ponad miesiąc przed premierą filmu będą rejectować, no faktycznie Ci się żarcik udał, ha ha ha.
Tak? Doprawdy? Ja w tej dyskusji widzę nie tylko siebie, który zwrócił na to uwagę.hp_gof pisze:Po pierwsze, bez przesady z tą lewicą, po drugie jak na razie to Ty (Kaonashi) wyróżniasz go pod względem orientacji,
To nie ja tylko moja kumpela.hp_gof pisze:Na jego wygląd (o dziwo) nie zwróciłem szczególnej uwagi, więc to Ty masz jakąś szczególną obsesję na tym punkcie
No, no. Już się nie wykręcaj. Po prostu próbowałeś mnie skontrować, tylko że się nie udało, więc nie dorabiaj teraz teorii. Tyle w temacie.hp_gof pisze:Kaonashi, Ty zainicjowałeś, Ty brniesz dalej w temat, pod koniec Adam się włączył![]()
Wiedziałem, że to nie może być takie prostehp_gof pisze:PS. A dlaczego nikt nie przewiduje np. że to będzie duet?
Tak się akurat składa ostatnio.Koper pisze: A Kaonashi, jak widzę im bliżej dojścia PiSu do władzy, tym bardziej się afiszuje ze wszelakim wbijaniem szpilek gejom...
Ufff. Im mniej udziału Smitha tym lepiej.Adam pisze:O KURWA. ODWOŁUJĘ HEJT![]()
![]()
![]()
SPECTRE theme song sung by Ellie Goulding & Sam Smith, written by Thom Yorke & Jonny Greenwood.
mam zawał. Ellie, Jonny <3