SZACUN :D
Re: SZACUN :D
No tak myślałem, że jak nie zaczaisz, to teraz będziesz pisał, że słabe, do bani itp. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
OK. Gościu wziął psa i chwytając go za łapy naśladował z grubsza ruchy pianisty grającego Czajkowskiego a potem do tego filmiku (technicznie przelichej jakości) podłożył rzeczoną muzę.
Sorry, ale jakbym się nie starał, to się nie śmieję.
Sorry, ale jakbym się nie starał, to się nie śmieję.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Spoko, nie musi Cię to bawić. Nawet możesz się zalogować na youtube'a i dać pierwszą łapkę w dół, bo na razie same plusiki, widać ludziom się podoba. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Justin Bieber też się podoba.
Mogę jeszcze uznać pomysł na ten filmik za niezły ale wykonanie jest beznadziejne.
Mogę jeszcze uznać pomysł na ten filmik za niezły ale wykonanie jest beznadziejne.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
<facepalm>Koper pisze:Justin Bieber też się podoba.
To samo można powiedzieć o Kung Fury, a jakoś Ci się podoba.Koper pisze: Mogę jeszcze uznać pomysł na ten filmik za niezły ale wykonanie jest beznadziejne.

Edit: Nie chce mi się już ciągnąć tej dyskusji, jak masz problem z psem grającym czajkowskiego to nie moja sprawa. To jest offtop, wrzucam co mi pasuje i co uznam za warte uwagi.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ennio pewnie nagrałby ten filmik lepiej. Swego czasu nagrywał 20 takich filmików rocznie i potrafił utrzymywać jakość. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
gdyby faktycznie grał, albo choćby stwarzał takie wrażenie, to bym nie miał...Kaonashi pisze:Nie chce mi się już ciągnąć tej dyskusji, jak masz problem z psem grającym czajkowskiego

Taa... Goldsmith też...DanielosVK pisze:Ennio pewnie nagrałby ten filmik lepiej. Swego czasu nagrywał 20 takich filmików rocznie i potrafił utrzymywać jakość.
EDIT: A w temacie SZACUN to Gibraltar strzelił gola.

No przecież sprawia takie wrażenie jak najbardziej, tylko trzeba najpierw trochę teorii i praktyki muzyki liznąć. Problem wzięty z dupy, albo po prostu próba wykaraskania się z małego faila, że nie ogarnąłeś, że charakterystyczne, skaczące o oktawy akordy mniej więcej pokrywają się z tym, co słychać/widać na filmiku. Nie wiem, która wersja jest tą prawdziwą. Nie obchodzi mnie to. End.Koper pisze:gdyby faktycznie grał, albo choćby stwarzał takie wrażenie, to bym nie miał...Kaonashi pisze:Nie chce mi się już ciągnąć tej dyskusji, jak masz problem z psem grającym czajkowskiego![]()
Ja wyłączyłem jak było 8:0, jak już wszyscy polscy piłkarze prześcigali się, żeby tylko samemu gola strzelićKoper pisze:EDIT: A w temacie SZACUN to Gibraltar strzelił gola.
Stary, przecież to jest co najwyżej żenujące.Kaonashi pisze:No tak myślałem, że jak nie zaczaisz, to teraz będziesz pisał, że słabe, do bani itp.
O, Mefiemu się trolling mode przypomniał. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A ty ślepy jesteś i nie widzisz, że ktoś jego łapy trzyma i nimi uderza po fortepianie?Kaonashi pisze:No przecież sprawia takie wrażenie jak najbardziej, tylko trzeba najpierw trochę teorii i praktyki muzyki liznąć
Mnie nie chodzi o to czy sprawia czy nie sprawia wrażenia, że gra właśnie Czajkowskiego, tylko że nie sprawia wrażenia, że PIES SAM gra.
Trzeba Ci tłumaczyć słowo po słowie? Rany, czego tam uczą w tych szkołach teraz? Religii i wuefu chyba tylko.

- Wojteł
- John Williams
Wy serio nie macie już o co gównoburzyć?
Ten wstawia przeciętny film i się za niego krzyżuje, ten się wdaje dyskusję, mówiąc jakie to nie jest dno. Mnie ten film ani ziębi ani grzeje. Może nawet ciut zabawne, ale nie w większym stopniu, niż żarty powodując nieco szybsze wypuszczenie powietrze nosem.
A względem teorii muzyki... im więcej się wie na jakikolwiek temat (muzyka, literatura, programowanie, elektrotechnika, fizyka, matematyka), tym bardziej hermetyczne i suche żarty śmieszą. Więc jak kogoś nie bawią takie suchary, to może znaczyć, że a) nie wie o co chodzi b) wie, ale mózg się broni przed suszem i filtruje takie treści
Zresztą wystarczy zajrzeć u nas na forum, ile jest żartów z RCP - nikt spoza forum ich by nie zrozumiał, my je rozumiemy doskonale, ale i tak nie każdy z nich nas śmieszy z automatu, tylko dlatego, że jest na temat naszej dziedziny
Ten wstawia przeciętny film i się za niego krzyżuje, ten się wdaje dyskusję, mówiąc jakie to nie jest dno. Mnie ten film ani ziębi ani grzeje. Może nawet ciut zabawne, ale nie w większym stopniu, niż żarty powodując nieco szybsze wypuszczenie powietrze nosem.
A względem teorii muzyki... im więcej się wie na jakikolwiek temat (muzyka, literatura, programowanie, elektrotechnika, fizyka, matematyka), tym bardziej hermetyczne i suche żarty śmieszą. Więc jak kogoś nie bawią takie suchary, to może znaczyć, że a) nie wie o co chodzi b) wie, ale mózg się broni przed suszem i filtruje takie treści

Zresztą wystarczy zajrzeć u nas na forum, ile jest żartów z RCP - nikt spoza forum ich by nie zrozumiał, my je rozumiemy doskonale, ale i tak nie każdy z nich nas śmieszy z automatu, tylko dlatego, że jest na temat naszej dziedziny

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
O RCP to nie są żarty. To wszystko prawdaWojtek pisze:Zresztą wystarczy zajrzeć u nas na forum, ile jest żartów z RCP

- Wojteł
- John Williams
Za kreację krzyżaków 12/10
https://www.youtube.com/watch?v=hYdz3AAZklI
Ogólnie szacun dla chłopaków, bo mają dużo świetnych pomysłów no i warsztatowo biją cały polski YT na głowę (no ale ciężko znaleźć drugi kanał, którego twórcy byliby po szkole teatralnej). Tutaj kolejny przejaw absurdalnego humoru:
https://www.youtube.com/watch?v=YZuFsI-bttM

https://www.youtube.com/watch?v=hYdz3AAZklI
Ogólnie szacun dla chłopaków, bo mają dużo świetnych pomysłów no i warsztatowo biją cały polski YT na głowę (no ale ciężko znaleźć drugi kanał, którego twórcy byliby po szkole teatralnej). Tutaj kolejny przejaw absurdalnego humoru:
https://www.youtube.com/watch?v=YZuFsI-bttM
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara