John Williams
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wojteł
- John Williams
Re: John Williams
Zastanawia mnie ten small medical procedure - obstawiam, że jakiś zabieg na te stale nawalające plecy. Tak czy siak news o dobrej formie i przyszłorocznej współpracy cieszy. Reszta wywiadu tutaj:SPIELBERG CONFIRMS WILLIAMS WILL BE BACK FOR 'THE BFG'
In an AP interview published today, Steven Spielberg has confirmed that he and his long-time collaborator John Williams will team up again for next year’s THE BFG, Spielberg’s new fantasy adventure film to be released on July 1, 2016:
AP: BRIDGE OF SPIES is the first film in years you’ve made without John Williams composing the score.
Spielberg: Johnny Williams will be back to do THE BFG. We’ve only not worked together twice in 42 years. The first one was THE COLOR PURPLE in 1985 and the second time was because Johnny had a small medical procedure that precluded him from writing and scoring my movie in the window that he was going to do it. He’s fine, he’s 100 percent back to work on STAR WARS, but it sadly precluded him from working on Bridge of Spies. I was able to work with Thomas Newman, who I’m a huge fan of. This is just a blip and we’re both sad about it, but we’re excited to get back together for “BFG” now.
http://www.startribune.com/fall-movie-p ... 323849331/
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Bardzo fajny projekt dla Johna. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- bartex9
- Spec od additional music
A tymczasem 9 października wydana zostanie nowa fanfara Williamsa - "Music for Brass" na instrumenty dęte i perkusję.
http://naxosusa.com/fall-2015/gabrieli- ... -ensemble/
http://naxosusa.com/fall-2015/gabrieli- ... -ensemble/
W tym przypadku obstawiam williamsowsko-coplandowski generic.
- Wojteł
- John Williams
http://www.disneymusicemporium.com/rgsh ... e-awakens/The soundtrack album for STAR WARS: THE FORCE AWAKENS will be released by Walt Disney Records on Friday, December 18 (same date as the film), according to a brief press release by the label. The album will be available in two versions: Standard CD jewel case with booklet and Deluxe limited edition card digipack with booklet.
Spoiler:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No, no. Już się nie tłumacz. 

- Wojteł
- John Williams
Nie mogę, gdyż kształcę się na tłumacza i właśnie odbywam praktyki 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To możesz jeszcze poćwiczyć, wyjaśniając gdzie są te recenzje Godzill.Wojtek pisze:Nie mogę, gdyż kształcę się na tłumacza i właśnie odbywam praktyki

- Wojteł
- John Williams
Otóż są w przygotowaniuKaonashi pisze:To możesz jeszcze poćwiczyć, wyjaśniając gdzie są te recenzje Godzill.Wojtek pisze:Nie mogę, gdyż kształcę się na tłumacza i właśnie odbywam praktyki

Kiedy ja napisałem samą prawdę - I chyba lepsza Tatooine, niż Czarne Dziury logiki w niektórych Twoich postachWawrzyniec pisze:I tak właśnie powstała planeta Tatooine.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Z Twojego punktu widzenia, to oczywiście, że lepsza Tatooine, gdyż tam może po przeczesaniu pustyni

znajdziesz te zapowiadane recenzje Godzilli, które chyba gdzieś zgubiłeś. Ale jeżeli wpadły do czarnej dziury, to chyba się ich nie doczekamy.

znajdziesz te zapowiadane recenzje Godzilli, które chyba gdzieś zgubiłeś. Ale jeżeli wpadły do czarnej dziury, to chyba się ich nie doczekamy.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Rozumiem, że nie możesz się doczekać, żeby je wszystkie przeczytać? Bardzo mi miło, że tak sobie cenisz moje teksty 
Poza tym Wawrzek, wiesz, są ludzie, którzy oglądają durnowate filmy pokroju Interstellar i się nimi zachwyjacą, ale niektórzy mają jednak niski próg tolerancji na filmowe debilizmy, więc nie mogę przyjąć za dużej dawki Godzilli na raz, bo będę napromieniowany niczym jaszczurki w wersji Emmericha

Poza tym Wawrzek, wiesz, są ludzie, którzy oglądają durnowate filmy pokroju Interstellar i się nimi zachwyjacą, ale niektórzy mają jednak niski próg tolerancji na filmowe debilizmy, więc nie mogę przyjąć za dużej dawki Godzilli na raz, bo będę napromieniowany niczym jaszczurki w wersji Emmericha