zespół hp_gofaWojtek pisze:i tak Cię lubimy :*
Ennio Morricone
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Ennio Morricone
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chociaż to niestety nic nowego. Szczególnie ze strony tych młodszych forumowych kolegów, ataki są zwykle najmocniejsze. Zresztą ja sam wielokrotnie padałem ofiarą forumowego mobbingu i tylko nieliczny stawali w mojej obronie. Ale jakoś się do tego przyzwyczaiłem, tym bardziej, że potem i tak okazało się, że we wszystkich kwestiach, gdzie byłem ofiarą, miałem w ostateczności rację.Tomek pisze:Teraz będziecie literówek się czepiać? Na forum? Kozaki, cool z Was goście, nie ma coTrochę boli, że lekka nagonka jest na mnie ze strony redakcyjnych kolegów, ale...to nie mój problem
Przy czym też ubolewam, że dyskusja i wymiana opinii, na zasadzie wzajemnej tolerancji i szacunku, zamieniła się na plebiscyt, kto komu mocniej dosra.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Łohoho, wychodzi na to, że już nagrywają score do najnowszego Tarantino w Pradze.
Quentin i Ennio na wczorajszej sesji:

Podobno ma być nagrywane jednak więcej muzyki - ponad godzina
Quentin i Ennio na wczorajszej sesji:

Podobno ma być nagrywane jednak więcej muzyki - ponad godzina
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
to chyba się nie poobrażają na siebie ani nie porejectują już? 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
No pewnie nie, chociaż nigdy nic nie wiadomo, aczkolwiek jeszcze nigdy tak daleko nie zaszli. 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wow, godzina muzyki, przy znając Tararntino, prawie 3 godzinnym filmie. To ja jednak myślałem, że otrzymamy więcej klasycznego score'u, a szykuje się, że znowu dostaniemy misz-masz, który jednak z filmu na film robi się u Tarantino coraz gorszy.Kaonashi pisze:Podobno ma być nagrywane jednak więcej muzyki - ponad godzina
To i tak cud, że będzie oryginalny score. Zresztą pierwsze plotki mówiły o zaledwie 30 minutach nowej muzyki, także jest progres.
Nie no, wydaje mi się, że na pewno zostawi sporo - w końcu wreszcie sie doczekał współpracy z Enniem. Ciekawie będzie usłyszeć prawie 90-letniego Ennia, jak wraca do swoich korzeni, gdy miał czterdziechę na karku. 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chociaż godzina muzyki chyba powinna starczyć na nominację do Oscara. 
Ale nie należy też brać tej "godziny" tak całkowicie do serca. Zobaczymy ile tej muzy faktycznie zostanie nagrane, a ile trafi do filmu. Na razie to tylko plotki.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja się tylko boję, że Tarantino to wymiesza z jakimś THE RZA gangsta funky nigga momentami.
A to akurat możliwe, chociaż krążyły też plotki, że ma być jedynie nowy score, choć wątpię w to.