Jak rzyć, panie premierze?

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

Re: Jak rzyć, panie premierze?

#1726 Post autor: Koper » czw cze 18, 2015 16:58 pm

Templar pisze:Niech go od razu zaczną już rozliczać ze wszystkich obietnic, co tam, że jeszcze prezydentem nie został, a Radziu postanowił tak nagle pozbawić go mandatu posła PE, niech z własnych pieniędzy wszystko robi :P
A co, ma trzymać etat w PE jak na uczelni? :mrgreen:
Templar pisze:A Dudapomoc działa, co nawet wynika z artykułu Wybiórczej, robią aferę

jak działa, jak sam Wojciechowski pisze że nie ma ani biur, ani ludzi. To mogą się w Twojej intencji co najwyżej pomodlić. Czepiali się Bronka że kazał jakiemuś pętakowi zmienić robotę, a ciekawe co by od Dudapomocy otrzymał. :P Wiadomo, ze to pic na wodę, kiełbasa wyborcza, a Ty Templar bronisz tego Dudy co niechcący wybory wygrał, jakby to nowy mesjasz miał być.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1727 Post autor: Wawrzyniec » pt cze 19, 2015 17:06 pm

Koper pisze:A co, ma trzymać etat w PE jak na uczelni? :mrgreen:
Ale widać, że i w PE nie próżnował i już zdążył trochę kasy na make-up dla Kaczora wyprowadzić. :P

http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,1814 ... oxNewsLink
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#1728 Post autor: Koper » pt cze 19, 2015 17:50 pm

Spoko, ułaskawi się sam w razie co :P ;)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1729 Post autor: Wawrzyniec » sob cze 20, 2015 16:03 pm

Hm, czy Polska aby nie wpadła w jakąś pętlę czasu, gdyż mam jakieś dziwne deja vu :?

"Bezpartyjny" prezydent-elekt dziękuję swemu prezesowi. A ów prezes zamiast na logikę samemu być kandydatem na premiera, wystawia kogoś z innego z partii. :?

Deja vu 2005

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#1730 Post autor: Koper » sob cze 20, 2015 16:58 pm

Pytanie, co się stało z "premierem" Glińskim? :P

hp_gof

#1731 Post autor: hp_gof » ndz cze 21, 2015 01:35 am

Gliński miał być premierem technicznym, a że się rządu nie udało obalić, to mu teraz może dadzą jakąś tekę ministra, bo zapewne jest w jakiejś dziedzinie ekspertem. I już. :mrgreen:
Najbardziej jednak rozwaliło mnie to, że Duda mówił, że lewica jest potrzebna, a Szydło przedstawiła klasycznie lewicowy program :D Gdyby byli trochę bardziej liberalni światopoglądowo, to normalnie bym oddał na nich swój głos :D Bo można wiele rzeczy o PiSie mówić, ale Szydło to fajna, konkretna babka jest. Aż żal patrzeć na Ewkę i Platformę, która w dalszym ciągu nie wyciągnęła wniosków i straszy PiSem... A PiS robi swoje i się śmieje :D W ogóle mam wrażenie, że teraz wszyscy nagle rzucili się na kobiety. Kopacz w PO, Szydło w PiSie, Nowacka w TR, PSLowi kampanię ma prowadzić też jakaś babka - no nagle równouprawnienie się objawiło :D To wszystko się zabawne zaczyna robić :) W każdym razie PiS ma zajebisty PR i to trzeba im oddać ;)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#1732 Post autor: Koper » ndz cze 21, 2015 10:14 am

hp_gof pisze:Bo można wiele rzeczy o PiSie mówić, ale Szydło to fajna, konkretna babka jest.
Konkretnie to ma zryty beret skoro się zapisała do tej partii. :mrgreen:

A jak słyszę jej peany na cześć któregoś z Kaczyńskich to już mi się odechciewa tej pani. :P Kolejna będzie meldować prezesowi o wykonaniu zadania. Już bym wolał żeby Jaro był ich kandydatem na premiera, on przynajmniej nikomu w tyłek nie włazi, tylko jemu włażą.

hp_gof

#1733 Post autor: hp_gof » ndz cze 21, 2015 14:11 pm

Oj tam, każdy każdemu włazi. Tak wygląda polityka. Ona przynajmniej mnie nie drażni. Gorzej jak przejdzie do realizacji programu PiSu :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1734 Post autor: Wawrzyniec » ndz cze 21, 2015 16:28 pm

Proszę niedługo nie trzeba będzie jeździć na urlop do Grecji, gdyż Grecja przyjdzie do nas, jak się PiSiory zabiorą za realizację swego planu wyborczego.
Przy sam przyznaję się, że nie jestem specem od ekonomii, jestem humanistą, dlatego też nie wszystkich rzeczy mogę rozumieć i dlatego też proszę o radę: Kiedy ja wydaję więcej pieniędzy, to mi na koncie więcej pieniędzy ubywa niż przybywa. A oni jakoś potrafią sprawić, że wydając więcej z budżetu, więcej do tego budżetu otrzymują. Ja też tak chcę!

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#1735 Post autor: Wojteł » ndz cze 21, 2015 16:52 pm

hp_gof pisze::D W ogóle mam wrażenie, że teraz wszyscy nagle rzucili się na kobiety. Kopacz w PO, Szydło w PiSie, Nowacka w TR, PSLowi kampanię ma prowadzić też jakaś babka - no nagle równouprawnienie się objawiło :D)
Do tego Black Widow w Avengersach, Furiosa w Mad Maxie i ta babeczka w nowych SW :P
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1736 Post autor: Wawrzyniec » pn cze 22, 2015 13:49 pm

Furiosą na premiera by się nadawała.

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#1737 Post autor: Kaonashi » śr cze 24, 2015 01:27 am

Spóźnione, ale i tak zabawne. :)
Spoiler:
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1738 Post autor: Wawrzyniec » pt cze 26, 2015 22:39 pm

Adam Hofman: "Kaczyński jest jak surfer. Czuje nadciągającą falę i jest na nią gotowy, dlatego wygrywa."

Obrazek

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#1739 Post autor: Koper » pt cze 26, 2015 23:37 pm

Kaonashi pisze:Spóźnione, ale i tak zabawne. :)
Spoiler:
Wyborcy Kukiza wyjeżdżają po wygranej Dudy? :?:

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#1740 Post autor: Kaonashi » sob cze 27, 2015 13:22 pm

Spodziewam się, że to raczej było po drugiej turze.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

ODPOWIEDZ