Pochwaliłem go za to, że po 47 odcinkach był w stanie stworzyć oprawę, która po prostu pasowała i była całkiem dobra. Teraz dzień po obejrzeniu tak sobie myślę i o ile początek był całkiem, całkiem, to tak pod koniec weszło "generic RCP style" i tyle z tego było.Templar pisze:Ile ja bym dał, żeby go w końcu wywalili z tego serialu, taki zajebisty odcinek, a on absolutnie nic dobrego nie był w stanie stworzyćJuż nawet mogliby bez muzyki robić ten serial, na pewno gorzej by nie było, może nawet lepiej, a zaoszczędzoną kasę można by władować w inne rzeczy.
Dokąd?Kaonashi pisze:Ale popłyną
Tyrion do Essos, krainy za Wąskim Morzem, przecież widać na okładceSzczypior pisze:I kto?Wojtek pisze:Dokąd?Kaonashi pisze:Ale popłyną
Może dlatego, że to soundtrack do serialu, d'oh!mrcn24 pisze:A swoją drogą do kitu ta okładka, nijak się ma do zawartości 4 tomu sagi: Uczta dla Wron
No ale ten sam plakat jest też na okładce obu części czwartego tomu sagi, a pasuje bardziej do piątego Taniec ze smokami a tam dopiero mamy Tyriona i smokiMefisto pisze:Może dlatego, że to soundtrack do serialu, d'oh!