Jak rzyć, panie premierze?
- Wojteł
- John Williams
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Wstawiałem to tutaj już? Bo nie pamiętam, a mnie rozwaliło

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
-
hp_gof
Hahahahaa. Dobre 
Powiedzcie, jeśli ktoś ogląda TVP Info, co to za muzyka zagłusza przemówienie Budynia?
Bo już tak napompował ten balonik oczekiwań, że jak wygra, będzie miał przej*****, bo tego wszystkiego nie będzie w stanie spełnić 
Powiedzcie, jeśli ktoś ogląda TVP Info, co to za muzyka zagłusza przemówienie Budynia?
-
Templar
Dobrze, że PO razem z Komorowskim wszystkie obietnice spełniają, hpek ogarnij się, krytykujesz Dudę za obietnice niemożliwe do spełnienia w ciągu 5 lat, a głosujesz na kandydata partii, która nie spełniła większości obietnic z 2004 roku!
-
Templar
Ta muzyka leciała tylko na TVP INFO i na Polsacie, na TVN24 i TV Republika cisza i osoby, które tam były, donoszą, że żadnej muzyki nie było.hp_gof pisze:Powiedzcie, jeśli ktoś ogląda TVP Info, co to za muzyka zagłusza przemówienie Budynia?
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
-
hp_gof
Jest cisza wyborcza i proszę o jej przestrzeganie. Poglądy poszczególnych użytkowników mniej więcej się ujawniły w ostatnich wpisach. A jak kogoś interesuje coś więcej, to polecam rozmowy na privie. Teraz można już tylko apelować o pójście na wybory i nabijanie frekwencji, bo w Polsce z frekwencją są zawsze mega problemy, a powinniśmy z prawa do głosowania korzystać, niezależnie od poglądów i finalnego wyboru!!!
I tym optymistycznym akcentem żegnamy się do niedzieli do 21.00 
- Wojteł
- John Williams
A wczoraj mnie przekonywałeś, żebym w niedziele został w domu 
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
- Wojteł
- John Williams
To się nazywa wymierający elektorat80-letnia kobieta, która przyszła zagłosować, zmarła w lokalu obwodowej komisji w miejscowości Kowale koło Skoczowa na Śląsku Cieszyńskim – poinformowała śląska policja. Przez blisko 1,5 godz. lokal był zamknięty. Głosowanie zostanie tam przedłużone. Rzecznik policji w Cieszynie Rafał Domagała powiedział, że kobieta zasłabła tuż po wejściu do lokalu, ok. godz. 17:30. Nie zdążyła zagłosować.
-
Templar
Ja już z popcornem czekałem na te piękne widoki o 21, a tu jeszcze trochę. Ale przynajmniej cena budyniu coraz bardziej jeszcze wzrasta, to o tej 22:30 będzie jeszcze piękniej 
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Mhm, a pewna partia już podejrzewa, że fałszują wybory z tego powodu...
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
-
Templar

No to teraz tylko pytanie - kiedy ją przejechał i dlaczego w mediach nic o tym nie mówili?