Jak rzyć, panie premierze?
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Czytałem te artykuły. Było o tym głośno po przetargu. Bardzo trafne i opisują dobre działania śmigłowców.
W artykule autor nie uwzględnił ( bo wtedy jeszcze nikt chyba nie wiedział) co produkcja w PL będzie obowiązywać.
Z początku miał być serwis w PL a teraz okazuje się, że to nie takie proste. Powołuje się na artykuł z FR gazety gdzie niedawno czytałem. W tym momencie jest to największa bolączka.
A tak nie na temat. Który Ty wybrał byś śmigłowiec nie patrząc na to gdzie i przez kogo jest produkowany?
W artykule autor nie uwzględnił ( bo wtedy jeszcze nikt chyba nie wiedział) co produkcja w PL będzie obowiązywać.
Z początku miał być serwis w PL a teraz okazuje się, że to nie takie proste. Powołuje się na artykuł z FR gazety gdzie niedawno czytałem. W tym momencie jest to największa bolączka.
A tak nie na temat. Który Ty wybrał byś śmigłowiec nie patrząc na to gdzie i przez kogo jest produkowany?
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Airbus ogłosił, że otworzy fabrykę produkcyjną komponentów do śmigłowca w Radomiu, ale też i w Łodzi (dzisiejszy artykuł: http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,1796 ... LokLodzImg ). Już pomijam to, że otworzył wcześniej biuro konstrukcyjne i od 10 lat współpracuje z Politechniką Łódzką, więc nie jest jakimś no-name'em.
Nie znam się na śmigłowcach, natomiast z tego co mi wiadomo tylko Airbus złożył ofertę spełniającą warunki przetargu, więc dla mnie nie ma dyskusji. Amerykanie ponoć wystawili Black Hawka w wersji praktycznie cywilnej, więc w ogóle z czym do ludzi?
Nie znam się na śmigłowcach, natomiast z tego co mi wiadomo tylko Airbus złożył ofertę spełniającą warunki przetargu, więc dla mnie nie ma dyskusji. Amerykanie ponoć wystawili Black Hawka w wersji praktycznie cywilnej, więc w ogóle z czym do ludzi?
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Trzeba było wrzucić jeszcze dalszy ciąg tej scenyWawrzyniec pisze:@hp_gof

- Wojteł
- John Williams
Dzisiaj Bronek w moim mieście a ja nie mam pomidorów 
taki joke sytuacyjny, nie spinajcie dupy

taki joke sytuacyjny, nie spinajcie dupy

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
^^ Właśnie śmiałem się z tego, jaki Cię zaszczyt kopnął
A Ty tak wzgardzasz!

Ale pomyśl sobie w wymiarze symbolicznym: u mnie zaczął tę objazdówę po Polsce A, a u Ciebie skończył
Czyż to nie wymowne?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ej, to czemu się nie wypowiadasz w odpowiednim temacie, czemu nie otrzymałem jeszcze lajka na Facebooku?Templar pisze:Trzeba było wrzucić jeszcze dalszy ciąg tej scenyWawrzyniec pisze:@hp_gof

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Ma ktoś w ogóle link do wczorajszej debaty? Bo nie mam tv, a chciałem obejrzeć 

- Wojteł
- John Williams
No lubię sobie czasem posłuchać tego bełkotu, bo wszystkie komedie z top100 filmwebu już widziałem 

No to Budyń do tego jak znalazł
Ale krakusy mają fajnie, bo mogą go posłuchać na żywo na rynku niedługo