Osobiście potraktowałem to jako zabawny żart Abramsa, cóz filmweb potraktował go dość poważnie http://www.filmweb.pl/news/%22Gwiezdne+ ... sem-111240Kaonashi pisze:(...) W tym też magazynie opublikowano wesoły cytat J.J. Abramsa na temat wprowadzenia Jar Jar Binksa w epizodzie VII:
– Myślałem, by położyć gdzieś na pustyni kości Jar Jar Binksa. Serio! Może z trzy osoby by to zauważyły, ale pokochaliby to – mówi reżyser.
Star Wars
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Re: Star Wars: Episode VII (2015)
A widzieliście analizę Gwiezdnych wojen w wykonaniu Grzegorza Brauna?:
https://www.youtube.com/watch?v=bYRYHLUNEs4

https://www.youtube.com/watch?v=bYRYHLUNEs4

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Może jestem uprzedzony, ale jakoś "zwyczajnie" mi ten Sith wygląda:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wygląda jak sith w wersji dla fanek Zmierzchu albo podobnego cudactwa.
To ma być główny badguy w nowym filmie?
To ma być główny badguy w nowym filmie?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
IMO na tym zdjęciu i tak wygląda świetnie, w porównaniu do tego, jak wygląda na co dzień. Co prawda ten strój wygląda za bardzo jak z KOTORa, tym bardziej w połączeniu z maską, ale i tak wolałbym, żeby jej nie zdejmował, bo na co dzień ten gość wygląda jak kulfon i kompletnie nie wzbudza poczucia grozy.

Jak dla mnie z taką twarzą nadawałby się bardziej do głównej roli w Plastusiowym Pamiętniku niż do Sitha w SW (chociaż na zamieszczonym zdjęciu i tak jest dużo mroczniejszy od Haydena
)

Jak dla mnie z taką twarzą nadawałby się bardziej do głównej roli w Plastusiowym Pamiętniku niż do Sitha w SW (chociaż na zamieszczonym zdjęciu i tak jest dużo mroczniejszy od Haydena

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wojteł
- John Williams
jak nie nie widać, to znaczy, że wszystko jest w porządku 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
jak nie widać, to można sobie odpalić z linkaSzczypior pisze:Nie nie widać
http://cdn.collider.com/wp-content/uplo ... driver.jpg
Ale widzę, że już widać, przynajmniej u mnie.

Wygląda jak z jakiejś amerykańskiej komedii kina niezależnego. W czymś pokroju "Clerks" mógłby się odnaleźć, ale jak on przebrnął casting do "Star Wars"?Wojtek pisze:Jak dla mnie z taką twarzą nadawałby się bardziej do głównej roli w Plastusiowym Pamiętniku niż do Sitha w SW

Swoją drogą czy we współczesnym kinie blockbusterowym wszędzie bohaterami muszą być nastolatkowie?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
31 lat to nastolatek? Zajebiście, to ja jeszcze do podstawówki powinienem chodzić 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No ale stylizowany jest na młodszego.
Z mordki to też taki chłopaczek. Już chyba nawet Luke wyglądał jakoś poważniej w pierwszych SW.
A jeszcze masz dziewczynę i tego murzynka co ledwie niedawno grał blockersa w "Ataku na dzielnicę".
Z mordki to też taki chłopaczek. Już chyba nawet Luke wyglądał jakoś poważniej w pierwszych SW.
A jeszcze masz dziewczynę i tego murzynka co ledwie niedawno grał blockersa w "Ataku na dzielnicę".
- Wojteł
- John Williams
Dzisiaj nawet na filmwebie wyszedł news o tym, dlaczego bohaterami najnowszej trylogii NIE będą nastolatkowie, więc chyba tylko Ty masz z tym jakiś problem
http://www.filmweb.pl/news/%22Przebudze ... asa-111324
A jeśli 20parolatkowie to wciąż za młodzi ludzie (co akurat jest tutaj chyba logiczne, skoro Disney chce rozwinąć markę i przenieść historię na nowe pokolenie, żeby kolejna generacja fanów mogła się utożsamiać (co więcej, przecież w SW od zawsze głównym bohaterem był +- 20 latek)), to Ci zostają wszystkie Batmany, Marvele itd - Zarówno Bruce Wayne jak i Tony Stark swoje szczenięce lata mają dawno za sobą, więc ponownie - nie w każdym blockbusterze głównym bohaterem jest nastolatek

A jeśli 20parolatkowie to wciąż za młodzi ludzie (co akurat jest tutaj chyba logiczne, skoro Disney chce rozwinąć markę i przenieść historię na nowe pokolenie, żeby kolejna generacja fanów mogła się utożsamiać (co więcej, przecież w SW od zawsze głównym bohaterem był +- 20 latek)), to Ci zostają wszystkie Batmany, Marvele itd - Zarówno Bruce Wayne jak i Tony Stark swoje szczenięce lata mają dawno za sobą, więc ponownie - nie w każdym blockbusterze głównym bohaterem jest nastolatek

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W '77 tylko Carrie Fisher była młodsza niż dziewczyna i czarny szturmowiec z nowych SW a i ona jakoś dojrzalej wyglądała nawet niż ten 32-latek co gra Sitha. 
A ci komiksowi to racja, ale to wynika z komikoswego oryginału. Notabene X-meni doczekali się wersji nastolatkowej, z Waynem i Starkiem mógłby być problem bo stali się kim się stali trochę później i nie bardzo byłoby o czym kręcić.

A ci komiksowi to racja, ale to wynika z komikoswego oryginału. Notabene X-meni doczekali się wersji nastolatkowej, z Waynem i Starkiem mógłby być problem bo stali się kim się stali trochę później i nie bardzo byłoby o czym kręcić.

- Wojteł
- John Williams
Po pierwsze - chciało Ci się odpisywać po miesiącu? Refleks szachisty, mości Koprze
O ile dobrze pamiętam, w Imperium Skywalkerowie mają po 22, a w Powrocie Jedi 23.
No i inna sprawa, że młode dziewczyny jak się wymalują i odstrzelą to często wyglądają dojrzalej od 30latków

No ok, mogłaby wyglądać nawet na 50, ale zarówno Fisher, jak i jej postać, miały w filmie 19 latKoper pisze:W '77 tylko Carrie Fisher była młodsza niż dziewczyna i czarny szturmowiec z nowych SW a i ona jakoś dojrzalej wyglądała nawet niż ten 32-latek co gra Sitha.

No i inna sprawa, że młode dziewczyny jak się wymalują i odstrzelą to często wyglądają dojrzalej od 30latków

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Spierdalaj, byłem na urlopie.Wojtek pisze:Po pierwsze - chciało Ci się odpisywać po miesiącu? Refleks szachisty, mości Koprze![]()

OK, ale że 30-latek wygląda jak licealista?Wojtek pisze:No i inna sprawa, że młode dziewczyny jak się wymalują i odstrzelą to często wyglądają dojrzalej od 30latków

- Wojteł
- John Williams
No co, fajnie ma. Ja jestem 20latkiem a mam zakola jak stary dziad, więc ja bym się zamienił
Btw. Swoją drogą chyba dawno licealisty nie widziałeś, bo o ile dziewczyny w gimnazjum wyglądają na 30 lat, to licealiści często gęsto wyglądająnawet na młodszych niż są.