Hm, ale w sumie do najnowszego filmu Emmericha komponuje Rob Simonsen. Cóż i tak mało prawdopodobne wydawało mi się, aby Arnold do tego wracał.Adam pisze: zasugerował też że do projektu przypisany jest na pewno Kloser.
Wyczekiwane score'y
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Wyczekiwane score'y
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Arnold dałby radęWawrzyniec pisze:Hm, ale w sumie do najnowszego filmu Emmericha komponuje Rob Simonsen. Cóż i tak mało prawdopodobne wydawało mi się, aby Arnold do tego wracał.Adam pisze: zasugerował też że do projektu przypisany jest na pewno Kloser.

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Arnold raczej to napisał na zasadzie "no przecież Emmerich wszystko robi z Kloserem ostatnio więc pewnie on". Arni ma w pupie takie produkcje, zresztą po co miałby się pchać do tego co mu nie jest do niczego potrzebne.Wawrzyniec pisze:Hm, ale w sumie do najnowszego filmu Emmericha komponuje Rob Simonsen. Cóż i tak mało prawdopodobne wydawało mi się, aby Arnold do tego wracał.Adam pisze: zasugerował też że do projektu przypisany jest na pewno Kloser.
#FUCKVINYL
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Adam pisze:Wawrzyniec pisze:zresztą po co miałby się pchać do tego co mu nie jest do niczego potrzebne.Adam pisze: zasugerował też że do projektu przypisany jest na pewno Kloser.
Arnold miał być następcą Goldsmitha i Williamsa, a jak wyszło z tymi oczekiwaniami to widać, bo raczej nie słychać

Powiem Ci coś szczerze Adaś, że bardziej Cię rozumiałem, jak te parę już ładnych lat temu podniecałeś się każdym nowym ostem Arnolda, niż jak teraz podniecasz się byle czym Tylera

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
byle czym nie, jak jest byle co to piszę czym jest, albo piszę że średniak. także bladu kiepsko szpilkę wbijasz, ale podbijanie tematu Brajanem zawsze w cenie i dziękuje Ci za to 

#FUCKVINYL
Może ten kto skomponował do poprzednich 3 części Opowieści z Narnii 4?bladerunner22 pisze:ciekaw jestem kto stanie się odpowiedzialny za muzyczną ilustracje 4 części Opowieści z Narnii 4 w 2016.

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Miałem to samo napisać 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Kiedy dokładnie wychodzi " Pocahontas " z Legacy Collection?
Dobra, znalazłem - 21 czerwca.
Dobra, znalazłem - 21 czerwca.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

jakby ktoś pytał i kogoś w ogóle obchodził ten film, to do drugiego ID4 scoru nie robi Arnold i to potwierdzone przez niego. a czy to będzie Kloser czy inna lama to już nie wiem.
#FUCKVINYL
Shapiro robi nowych, ekhm... nowe Ghostbusters. Wybór w sumie zjadliwy, ale wodotrysku się nie spodziewam.
Szapiro? a kto to jest?
Ten co szarpie szynkę w Reksiu?
jakaś dziwna moda na newcomerów nastała w tym hojłódzie 

#FUCKVINYL
Lol, jaki newcomer. Koleś od 10 lat obskakuje głównie komedyjki, no ale jednak cieszące się niemałą popularnością. Inna sprawa, że kompozytor z niego zwyczajnie słaby/średni.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
aha to dlatego nie słyszałem
nie oglądam american pie-podobnych filmików 

#FUCKVINYL
tak, tegoroczny Spy, Heist, Walter Mitty i Tropic Thunder to american pie-podobne filmy - epic fail 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Kurczę, ostatnimi laty ciężko jest mi na cokolwiek czekać.
Możecie uznać, że nie poszukuję nowości, świeżości, ale przyzwyczaiłem się już do tych kompozytorów, których lubię i cenię. Niestety, wszystko się zmienia ...
Williams się starzeje i udziela się coraz mniej. Horner przedwcześnie odszedł. Howard się mocno opuścił, a Zimmer już chyba zapuścił
Desplat natomiast się mocno podciągnął
Doszli Giacchino i Powell ( choć ten drugi nie chce się za bardzo angażować ) ale problemem jest to, że ci dobrzy kompozytorzy nie dostają największych projektów i wielkie widowiska ilustrują zwykle rzemieślnicy, zwykli tapeciarze, a nie artyści.
Muzyka filmowa to nie tapeta ( pomijając jej rolę w filmie ), tylko magia, a tej magii obecnie jest jak na lekarstwo, wygrywa rzemiosło i tapeta, taka trochę rutyna, widoczna też w kinie made in Hollywood.
Jednym słowem, szkoda.
Liczę jednak na to, że Giacchino, Desplat, Powell będą mięli coraz więcej dużych projektów. Że Howard się podciągnie i chcąc czy nie chcąc, stanie się naturalnym zastępcą Hornera. Że pojawią się nowi, zdolni twórcy.
Oby.
Możecie uznać, że nie poszukuję nowości, świeżości, ale przyzwyczaiłem się już do tych kompozytorów, których lubię i cenię. Niestety, wszystko się zmienia ...
Williams się starzeje i udziela się coraz mniej. Horner przedwcześnie odszedł. Howard się mocno opuścił, a Zimmer już chyba zapuścił

Muzyka filmowa to nie tapeta ( pomijając jej rolę w filmie ), tylko magia, a tej magii obecnie jest jak na lekarstwo, wygrywa rzemiosło i tapeta, taka trochę rutyna, widoczna też w kinie made in Hollywood.
Jednym słowem, szkoda.
Liczę jednak na to, że Giacchino, Desplat, Powell będą mięli coraz więcej dużych projektów. Że Howard się podciągnie i chcąc czy nie chcąc, stanie się naturalnym zastępcą Hornera. Że pojawią się nowi, zdolni twórcy.
Oby.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John