Gry / W co ostatnio graliście?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Gry / W co ostatnio graliście?
Na steamie wszystko po jakimś czasie sprzedają w promocjach, nie możesz poczekać? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Na razie się waham, bo nostalgia za Baldur's Gate mi się włączyła i nie chce puścić, a PoE skutecznie tę nostalgię podsyca. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Do roboty byś się wziął lepiej 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162, ... rnity.htmlMarek Łach pisze:Ok dzięki.Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę!

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja zakupiłem edycję pudełkową / Awanturnika w Empiku, ale to był pre order. Jeszcze nie grałem, na razie cisnę w " Bloodborne " na PS4, którego też ponoć nie idzie dostać w sklepach.Marek Łach pisze:Czy ktoś z forumowych graczy orientuje się, gdzie najkorzystniej (i pewnie) kupować klucz do gry na Steam? Chodzi mi o Pillars of Eternity w wersji PL, bo edycja pudełkowa niestety mi chyba umknęła ze sklepów.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
No niestety, większość graczy nadal używa napędów DVD
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
+ steam itp. więc nie wszyscy inwestują w jakiekolwiek nośniki, a co dopiero bd.WhiteHussar pisze:No niestety, większość graczy nadal używa napędów DVD
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
a ja w piłkę z kolegami.
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
I wypróbował ktoś te Pokémon GO?
Ja mam mieszane uczucia. Moje zainteresowanie tym tytułem jest dość średnie a wynika to z tego, iż uważam, że fenomenu "pierwszych" Pokémonów nic nie pobije.
Ciekawość jednak silniejsza a do tego wspomnienia z tamtych czasów są bezcenne. Musiałem pobrać!
Pierwsze wrażenie:
Potencjał jest, ale wydaje mi sie, że dość szybko się znudzi
Ja mam mieszane uczucia. Moje zainteresowanie tym tytułem jest dość średnie a wynika to z tego, iż uważam, że fenomenu "pierwszych" Pokémonów nic nie pobije.
Ciekawość jednak silniejsza a do tego wspomnienia z tamtych czasów są bezcenne. Musiałem pobrać!
Pierwsze wrażenie:
Potencjał jest, ale wydaje mi sie, że dość szybko się znudzi
Ja gram, fajne to, ale póki co serwery mnie wkurzają, po 16 to już nie da się grać, lagi, co chwilę się zawiesza gra, czasem to nawet zalogować się nie da. Nie dziwię się, że oficjalnie tego jeszcze nie wypuścili w innych krajach, jakby to zrobili to już na amen by padło to wszystko
Popularność póki co jest powalająca, koło mojego domu ktoś dzisiaj zapuścił lure'a na jednym Pokestopie, poszedłem na 15 minut, przez ten czas to ze 30 osób widziałem grających w to 

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Dokładnie, wieczór najgorszy. Już któryś raz z kolei, gdy zlapalem Pokemona aplikacja wywala mnie z serwera. Takie rzeczy dzieją się tylko wieczorami.
Nie rozumie dlaczego więcej Pokemonów jest w miastach. Twórcy zapowiadali, że nie będzie mieć to znaczenia, bo wszędzie będzie ich tyle samo
Przyjechałem rowerem jakieś 23 km i ani jednego Pokemona a w mieście aż 3 ...
Nie rozumie dlaczego więcej Pokemonów jest w miastach. Twórcy zapowiadali, że nie będzie mieć to znaczenia, bo wszędzie będzie ich tyle samo
Przyjechałem rowerem jakieś 23 km i ani jednego Pokemona a w mieście aż 3 ...