Jeszcze EastwoodAdam pisze:oprócz Hansa, Vangelisa, Morodera i Ennia
Brian Tyler
-
Templar
Re: Brian Tyler
tu mnie masz, ale to nie za muzyczne dokonania tyle maTemplar pisze:Jeszcze Eastwood![]()
ok, dodajmy i ich, to i tak Brajan jest w Top10, a to byczy wynik jak na niegoNo i oprócz tego dodałbym mimo wszystko Williamsa i Elfmana, oficjalnych profili nie mają, ale lajki się i tak liczą
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ostrożnie, gdyż wedle teorii forumowych, bycie popularnym przekreśla Cię jako dobrego kompozytora, filmowca, czy w ogóle artysty. A już najgorzej jak ktoś kto ma konto na filmwebie lub youtubie dobrze się o tej osobie wyrabia. Najlepsi są Ci co mają jak najmniej lajków, a najlepiej w ogóle nie są znani, gdyż to prawdziwi artyści tylko wszyscy inni są takimi ignorantami, że ich nie doceniają. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Wawrzyniec pisze:Ostrożnie, gdyż wedle teorii forumowych, bycie popularnym przekreśla Cię jako dobrego kompozytora, filmowca, czy w ogóle artysty. A już najgorzej jak ktoś kto ma konto na filmwebie lub youtubie dobrze się o tej osobie wyrabia. Najlepsi są Ci co mają jak najmniej lajków, a najlepiej w ogóle nie są znani, gdyż to prawdziwi artyści tylko wszyscy inni są takimi ignorantami, że ich nie doceniają.
Zwłaszcza taki Williams czy inny Morricone
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Stosując dalej forumową logikę mogę napisać, że Morricone ma tyle samo lajków i fanów na Facebooku co Doda. 
Doda ma 231342 lajków mniej. Serio.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
-
Mefisto
Przecież to sam spam.Adam pisze:on na stronie ma podany kontakt do siebie także się nie dziwcie że tyle tys maili ma..
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A co Ty w swoim hipsterstwie próbujesz udowodnić znowu?Wawrzyniec pisze:Stosując dalej forumową logikę mogę napisać, że Morricone ma tyle samo lajków i fanów na Facebooku co Doda.
ach, nawet do tej wawrzkowej teorii dowodów brakuje jak widzę.Kaonashi pisze:Doda ma 231342 lajków mniej. Serio.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ogólnie tylko chodziło mi oto, że kiedy czasami argumentował, że coś się ludziom podoba i jest popularne, to mi odpowiadaliście: "Doda i Justin Bieber też są popularni". Dlatego uznałem, że po prostu popularność tutaj postrzegana jest bardziej jako skaza niż zaleta.
Stan jest nie do zdarcia.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie, Macieju. To tylko oznacza że popularność nie ma związku z jakością.Wawrzyniec pisze:Ogólnie tylko chodziło mi oto, że kiedy czasami argumentował, że coś się ludziom podoba i jest popularne, to mi odpowiadaliście: "Doda i Justin Bieber też są popularni". Dlatego uznałem, że po prostu popularność tutaj postrzegana jest bardziej jako skaza niż zaleta.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Ja mam nawet t-shirt z cytatem z Oscara Wilde'a Everything popular is wrong (kupiony przez przypadek - podobał mi się kolor, na cytat za bardzo nie zwracałem uwagi). Sporo osób pytało się mnie czy się z tym utożsamiam. Na co bez wahania odpowiadałem "w zdecydowanej większości przypadków - tak"

no to teraz hejterom żyłka już dosłownie pęknie
Brajan robi dramat biograficzny w gwiazdorskiej obsadzie:
He is currently scoring the film “Truth” directed by James Vanderbilt starring Cate Blanchett as Mary Mapes and Robert Redford as Dan Rather.
http://www.imdb.com/title/tt3859076/?ref_=nv_sr_6
He is currently scoring the film “Truth” directed by James Vanderbilt starring Cate Blanchett as Mary Mapes and Robert Redford as Dan Rather.
http://www.imdb.com/title/tt3859076/?ref_=nv_sr_6
NO CD = NO SALE