Myślałem, że modne jest zachwycanie się Nolanem... ?Wawrzyniec pisze:jak śmiem się nie śmiać, kiedy trzeba gdyż to takie modne
HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie w przypadku Interstellar, tam akurat na odwrót 

Zależy gdziePaweł Stroiński pisze:Nie w przypadku Interstellar, tam akurat na odwrót

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Zważywszy na notę 8,8 na imdb przy pół milionie głosów, to na pewno nie jest modne zachwycanie się Nolanem, na pewno Paweł... 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale to jest akurat całkowicie zrozumiałe i normalnie. Zawsze przy wielkich dziełach i ważnych wydarzeniach pojawia się wiele grup z opiniami i zawsze pojawiają się jacyś hejterzy. Nie chcę podawać jakieś aktualnego przykładu, z czasem jaki mamy, gdyż można byłoby to uznać za przesadę i nie chciałbym obrazić żadnego forumowicza.Templar pisze:Zależy gdzieNa jednych stronach/forach hejtują, na innych wychwalają i w tym drugim przypadku nie chodzi tylko o fanowskie strony Nolana
Ale dla przykładu, jak Michał Anioł wymalował Kaplicę Sykstyńską to też nie od razu wszystkim się spodobała i od razu pojawiła się grupka hejterów hejtujący dzieło wielkiego artysty.
Jak Rembrandt namalował "Powrót Syna Marnotrawnego" , to też pojawili się hejterzy hejtujący ostanie dzieło tego wielkiego malarza. Hejtowali między innymi jak artysta namalował dłonie "ojca" na obrazie. Ale w swoim hejcie nie zrozumieli intencji artysty.
Takich przypadków można mnożyć całe setki.
Tak też spokojnie i ja sam jestem spokojny i o tym jak za parę lat postrzegany będzie Interstellar się nie martwię. Ani o tym, jaki soundtrack z 2014 roku będzie najbardziej pamiętany i ceniony i to mimo braku statuetki.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Robił ktoś może niedawno rozeznanie gdzie wychodzi ten box 2cd najtaniej i ile? (zakładając że nie mamy znajomego który mieszka w usa/uk i by nam to przesłał od siebie).
NO CD = NO SALE
Na francuskim amazonie jest w tej chwili za 40 euro plus koszty wysyłki (kilka euro). Nie wiem czy gdziekolwiek indziej jest taniej, ale to jest chyba najtańsza oferta jaką widziałem. Poza tym euro ostatnio było w dobrej dla takich transakcji cenie.
czyli jakieś 2 stówy... to i tak taniej niż 280 na gigancie u nas.. pytanie czy nie będzie miało na folii jakichś narodowych naklejek z tekstem po francusku 

NO CD = NO SALE
Wątpię. Zresztą zapytaj Wawrzka, jak do niego już dojdzie, bo tam zamawiał. Naklejki są zazwyczaj na folii, a to chyba nie problem?
nie zawsze.. raz kupiłem z DE box Scorpionsów i miała na pudełku zbiorczym naklejoną naklejkę z tą niemiecką cyrylicą
a w innych krajach ona była na folii.. może przesadzam ale z tego powodu boję się boxów z krajów z innym językiem niż ang
jak już mam mieć naklejkę to tylko po angielsku, a po niemiecku to już w ogóle 

NO CD = NO SALE
A mogę zapytać co z tą naklejką będziesz robił jak już odfoliujesz wydanieAdam pisze:nie zawsze.. raz kupiłem z DE box Scorpionsów i miała na pudełku zbiorczym naklejoną naklejkę z tą niemiecką cyrylicąa w innych krajach ona była na folii.. może przesadzam ale z tego powodu boję się boxów z krajów z innym językiem niż ang
jak już mam mieć naklejkę to tylko po angielsku, a po niemiecku to już w ogóle

nie zrozumiałeś
miałem na boxie bezpośrednio naklejone, pod folią. stąd me obawy
aaa do tego na tym filmiku na yt jest unboxing interstellar i jest tekturowa kartka, która też może być po francusku, a nie chcę tak
oczywiście jeśli one będą na folii to mnie to wali 

NO CD = NO SALE
No to poczekaj aż Wawrzek dostanie
Może Ci powie.

o, zamówił. szacun Wawrzyn - powiedz ile Cię wyniosło ze wszystkim to kupno z Francji?
NO CD = NO SALE
Ja jeszcze sobie poczekam, bo póki co wszędzie to leży, także szybko nie zniknie, a za jakiś czas to może i za 100zł się to kupi