HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
Cóż kiedyś Honest Trailers były zabawne. Nie wspominając, że to i tak podchodzi pod offtop.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
fanboje ból dupy motzno
To niech admin przeniesie, albo skasuje, jeśli to obraża Twoje uczucia religijne 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A tam obraża. Jakbym się przejmował opinią fanbojów Marvela.
- Wojteł
- John Williams
Ale to o mnie czy o chłopakach z Marvela? Bo w sumie nie zauważyłem, żeby takowymi byli 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie to o screenjunkies. Kiedyś ich lubiłem, ale z czasem zauważyłem, że trochę za bardzo wchodzą Marvelowi w pupcię. I już w ich moviefights widziałem ich pojazdy po Interstellar, które wynikały tylko i wyłącznie z ich niewiedzy. I tak samo niestety jest tutaj, gdyż zamiast fajnej zabawy na poziomie, to mamy powielanie hejterskich opinii i jechanie trochę populistycznie.
- Wojteł
- John Williams
Hm, a mówienie, że Interstellar krytykują ludzie, którzy są za głupi, żeby go zrozumieć, nie jest populistyczną opinią? I to rodem z gimnazjum w dodatku?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A gdzie ja tutaj pisałem o "krytyce" i gdzie niby jest ta "krytyka", gdyż ja jej nie widzę?
I to nie tak, że nie można się śmiać. Jako kiedyś fanboj Star Wars uwielbiałem Gwiezdne jaja Brooksa, tyle że one były zabawne, nie będąc hejterskie.
I to nie tak, że nie można się śmiać. Jako kiedyś fanboj Star Wars uwielbiałem Gwiezdne jaja Brooksa, tyle że one były zabawne, nie będąc hejterskie.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Wojteł
- John Williams
"Gwiezdne Jaja" to powinien być oficjalny polski tytuł Interstellar 

"sounds like Hans Zimmer fell asleep on his organ"

Anne Goaway

Anne Goaway

Może Wawrzyńcowi się Kosmiczne Jaja pomyliły z Gwiezdnymi Jajami, taką gównianą, niemiecką komedią o Star Wars, którą miałem kiedyś nieprzyjemność oglądać.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
jak niemiecką to na pewno o to chodziło 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Tak, bo kiedyś cięty humor nazywał się ciętym humorem, a dziś podług ideologów nowego porządku - hejterstwemWawrzyniec pisze:I to nie tak, że nie można się śmiać. Jako kiedyś fanboj Star Wars uwielbiałem Gwiezdne jaja Brooksa, tyle że one były zabawne, nie będąc hejterskie.

- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Z tym honest trailer bym się nie przejmował przecie robią sobie z jaja z wszystkich i wszystkiego tak więc biorę to wszystko z przymrużeniem oka chociaż wygarną czasami coś niegłupiego danej produkcji, lepiej się pochwalcie jak tam wydanie blureja dodatki zacne ?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A ja się tym tak wcale nie przejmuje. Niby zarzuca mi się wiele czynności z dupą związanych: ból dupy, kij w dupie, ściśnięte poślady itd. A tak naprawdę czuję, że to raczej jest na odwrót, że mi się zarzuca, że jak śmiem się nie śmiać, kiedy trzeba gdyż to takie modne itd.
Dla mnie spokojnie. Haters gonna hate, a po za tym zbliżają się święta, więc też nie ma co się mocno ścierać i kruszyć kopie, tym bardziej jeżeli niektórzy nie wiedzą co czynią.
Dla mnie spokojnie. Haters gonna hate, a po za tym zbliżają się święta, więc też nie ma co się mocno ścierać i kruszyć kopie, tym bardziej jeżeli niektórzy nie wiedzą co czynią.