Ja się dopiero przy drugiej części przerzuciłem.Cisek pisze:Niedobrze, że wkleiłeś to zdjęcie "Hobbita". Mam teraz ochotę wymienić polskie wydania na amerykańskie.
Co ostatnio kupiliście?
- 
				harvester84
- Gość od wnoszenia fortepianu
Re: Co ostatnio kupiliście?
Święta coraz bliżej a moja kochana miejska Poczta nie próżnuje   

Sonda dla "starszego" a Predator dla "młodszego"

Sonda dla "starszego" a Predator dla "młodszego"

Yea!!! po 9 dniach od zamówienia ..at Last!!  

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
@Michal no jak jeszcze byś zrobił jakieś skany bookletu P2 to by było super 

porządnie booklet wydali, Bond robił notes, jest pare stronn

NO CD = NO SALE
						- 
				hp_gof
Książeczka jest dość gruba, ale nie z powodu dużej ilości stron, tylko ze względu na gruby, porządny papier  Niestety większość bookleta zajmują zdjęcia/tła z napisami, a tekstu tyle co wklejam poniżej. Niestety nie ma również foty Angie z Olkiem ani Olka z Louisem, a szkoda. Za to Angie i Olo coś tam od siebie napisali. Przesłuchałem sobie raz jeszcze wczoraj i stwierdzam, że w sumie nie taki tragiczny ten album. Choć wciąż podtrzymuję zdanie co do filmu i muzyki w filmie, a to zawsze najbardziej wpływa na moją ocenę końcową.
 Niestety większość bookleta zajmują zdjęcia/tła z napisami, a tekstu tyle co wklejam poniżej. Niestety nie ma również foty Angie z Olkiem ani Olka z Louisem, a szkoda. Za to Angie i Olo coś tam od siebie napisali. Przesłuchałem sobie raz jeszcze wczoraj i stwierdzam, że w sumie nie taki tragiczny ten album. Choć wciąż podtrzymuję zdanie co do filmu i muzyki w filmie, a to zawsze najbardziej wpływa na moją ocenę końcową.

Niestety większość bookleta zajmują zdjęcia/tła z napisami, a tekstu tyle co wklejam poniżej. Niestety nie ma również foty Angie z Olkiem ani Olka z Louisem, a szkoda. Za to Angie i Olo coś tam od siebie napisali. Przesłuchałem sobie raz jeszcze wczoraj i stwierdzam, że w sumie nie taki tragiczny ten album. Choć wciąż podtrzymuję zdanie co do filmu i muzyki w filmie, a to zawsze najbardziej wpływa na moją ocenę końcową.

- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Nie przesadzajmy  Marco był kiedyś chłopcem do bicia, dziś zaczyna urastać na jedno z inteligentniejszych twórców z Hollywood (minus typowe auto-pilotowe "prace na zlecenie" do jakichś akcyjniaków albo sequeli). Homesmanem sam bym nie pogardził na własnej półce
 Marco był kiedyś chłopcem do bicia, dziś zaczyna urastać na jedno z inteligentniejszych twórców z Hollywood (minus typowe auto-pilotowe "prace na zlecenie" do jakichś akcyjniaków albo sequeli). Homesmanem sam bym nie pogardził na własnej półce 

Marco był kiedyś chłopcem do bicia, dziś zaczyna urastać na jedno z inteligentniejszych twórców z Hollywood (minus typowe auto-pilotowe "prace na zlecenie" do jakichś akcyjniaków albo sequeli). Homesmanem sam bym nie pogardził na własnej półce

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Beltrami-sreltrami...  ja tam ciekawe płyty Skubiszewskiego widzę. Jak się prezentuje całość "Sound of One Hand Clapping"? Bo temat główny jest super.
 ja tam ciekawe płyty Skubiszewskiego widzę. Jak się prezentuje całość "Sound of One Hand Clapping"? Bo temat główny jest super.

ja tam ciekawe płyty Skubiszewskiego widzę. Jak się prezentuje całość "Sound of One Hand Clapping"? Bo temat główny jest super.
 ja tam ciekawe płyty Skubiszewskiego widzę. Jak się prezentuje całość "Sound of One Hand Clapping"? Bo temat główny jest super."Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
LALA dziś dostarczyła taki przysmak. Niezmiennie zachwycam się prędkością z jaką ich płyty docierają do Polski  .
 .

.
 .

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
czy przesyłki z amazonu brytyjskiego bez gift optionu giną ?

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
						''Zabić Strach''