Danny Elfman
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Danny Elfman
to tam będzie jakiś score? myslałem że 5 min a reszta pościelówy z klasyki songów.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Morricone, już takie rzeczy robił.DanielosVK pisze:Ciekawe, czy będą jakieś... dialogi.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Tu można odsłuchać audycji z Elfmanem w classic.fm:
http://www.classicfm.com/radio/shows/sa ... ny-elfman/
http://www.classicfm.com/radio/shows/sa ... ny-elfman/
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- PonuryShepard
- Parkingowy przed studiem nagrań
Dosłownie przed chwilą pojawił oficjalny plakat do "Avengers: Age of Ultron" i spójrzcie, czyje nazwisko widnieje obok Tylera... 

wtf
nie ma to jak bardziej znane nazwisko na additionalach
DZIWNA sytuacja, bo Elfman by przecież tylko pstryknął palcem to by B. wywalili z tego, więc o co kaman?
ja nie chcę

DZIWNA sytuacja, bo Elfman by przecież tylko pstryknął palcem to by B. wywalili z tego, więc o co kaman?

ja nie chcę

#FUCKVINYL
O to, że najbardziej przereklamowane lamy w branży nie dają rady i staro-gwardziści muszą ratować przedsięwzięcia o budżecie niektórych państw III świata np. jakimś przyzwoitym tematem albo dwoma? 

Tyler spokojnie sam by sobie poradził ze scorem Avengers 2.
Mnie tam cieszy udział Elfmana. Chyba jest to ukłon w stronę jego bardzo dobrych scorów postaci z Marvela ale nie dla Marvel Studios tylko dla Foxa.
Jestem coraz bardziej ciekawy tego scoru.
Mnie tam cieszy udział Elfmana. Chyba jest to ukłon w stronę jego bardzo dobrych scorów postaci z Marvela ale nie dla Marvel Studios tylko dla Foxa.
Jestem coraz bardziej ciekawy tego scoru.
Może teraz Marek sięgnie po score Tylera 

a ja sądzę że po prostu wygrał temp i np. do filmu wleciał temat hulka czy jakiś track-i z pająków Raimiego. additionali ma każdy, tylko że tu jest sytuacja że dodatkowa muza jest zrobiona przez gościa o 3 razy wyższej pozycji, więc może dlatego sobie wymógł nazwisko na plakacie. u Zimmera regularnie jest oficjalnie drugi lub trzeci kompozyto, ale nazwisko jest mniejsze więc go nie dają na plakat filmu. a czemu Elfman nie dostał zatem całego angażu to nie wiem, słabych agentów musi mieć 

#FUCKVINYL
I czemu dowiadujemy się o tym z plakatu... 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
no własnie... nigdzie nie ma nic o Elfmanie. przynajmniej na chwile obecna.
#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ale dlaczego za wykorzystanie jakiegoś kawałka poprzedniego aż credit additional music? To jest dość... dziwne. Zwykle podaje się po prostu na liście "piosenek" te kawałki i tyle.
a nie bardziej dziwne jest że 3 razy bardziej znany i doświadczony kompozytor ląduje tylko jako additional i się na to godzi?
przecież to potwarz dla niego ten plakat.. no chyba że Elfman liczy już tylko kasę i reszta go nie interesuje 

#FUCKVINYL