To co, Syrenka tam stoi czy można sobie trochę pochodzić? Gdyż ciężko mi jakoś wyobrazić wystawę poświęconą temu filmowi?hp_gof pisze:Plus wystawa poświęcona Idzie![]()
NAGRODY BRANŻOWE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: NAGRODY BRANŻOWE
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
hp_gof
Ignorant!
Wartburg (nie żadna Syrenka!) będzie stał przed muzeum do końca lutego
Ale oprócz tego są plakaty, zdjęcia, kilkanaście wersji scenariusza, nagrody, figura Chrystusa, nagrania filmowe (wywiady, reportaże etc.), dokumentacja fotograficzna Lenczewskiego przed kręceniem zdjęć itd.

Wartburg (nie żadna Syrenka!) będzie stał przed muzeum do końca lutego

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Teraz jest moda na interaktywne muzea, to może można sobie wykopać martwego nie powiem kogo bo mi Paweł da bana.Wawrzyniec pisze:To co, Syrenka tam stoi czy można sobie trochę pochodzić?hp_gof pisze:Plus wystawa poświęcona Idzie![]()
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Templar
Jest komputer z dostępem do wszystkich baz potrzebnych do odszukania prawowitych spadkobierców działki, na której stoi twój dom. Po odnalezieniu można od razu wystawić sobie samemu nakaz eksmisjiKoper pisze:Teraz jest moda na interaktywne muzea, to może można sobie wykopać martwego nie powiem kogo bo mi Paweł da bana.![]()
-
hp_gof
Cezara za muzykę dostał Timbuktu.
Swoją drogą bardzo ładna muzyka, właśnie słucham. Zresztą widziałem, że Mefi napisał reckę. Zakładamy temat?
Swoją drogą bardzo ładna muzyka, właśnie słucham. Zresztą widziałem, że Mefi napisał reckę. Zakładamy temat?
-
Templar
Ale co, Oscary? Przecież to następnego dnia można bez problemu pobrać w HDWojtek pisze:Templar, jest szansa, że będziesz nagrywał?
-
hp_gof
Na youtubie wrzucają wszystko nawet na oficjalnym oscarowym kanale 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A po co to nagrywać? Nie lepiej na żywo sobie oglądnąć? Ja jak co roku będę oglądał mimo, że najlepszy film roku 2014 nie jest nominowany w czołowych kategoriach i mimo, że na 97% Hans Zimmer zostanie bardzo nieładnie i hejtersko potraktowany.
-
hp_gof
Wawrzek, przecież mówiłem, że ciemny lud głosuje
A jak czytam sobie Brutally Honest Ballots na HollywoodReporter.com, to mnie krew zalewa, choć wiem, że zapewne publikują tylko te największe smaczki
By the way, jutro będzie moja 10ta ceremonia oglądana na żywo
Odnalazłem też moje "ankiety" z przewidywaniami z całej dekady
Ach, czas szybko mija!
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ech, zdaniem Wawrzyńca:
nominowanie Zimmera do Oscara = hejterstwo
Halo, tu Ziemia!
Halo, tu Ziemia!
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Za szybko.hp_gof pisze:By the way, jutro będzie moja 10ta ceremonia oglądana na żywoOdnalazłem też moje "ankiety" z przewidywaniami z całej dekady
Ach, czas szybko mija!
Myślami jestem w innej Galaktyce na Planecie Edmunda.Marek Łach pisze:Ech, zdaniem Wawrzyńca:
Halo, tu Ziemia!
Plus dobrze wiesz, że nie oto mi chodzi. Nie przyjmuję tłumaczeń: "Niech się cieszy z nominacji i siedzi cicho". Nie za ten score. Nominacji Zimmer miał wiele i na razie tylko jeden Oscar z tego wyszedł. Tak obiektywnie rzecz ujmując to razem z "Interstellar" Zimmer powinien z 5 Oscarów mieć na koncie.
- The Lion King
- The Thin Red Line
- Gladiator
- Inception
- Interstellar
I w sumie choć to dziwne, ale akurat tego jedynego Oscara co ma to nie wiem, czy bym nie dał jednak Silvestriemu za "Forresta Gumpa".
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tak obiektywnie to nawet ten którego dostał wcale nie jest taki oczywisty.Wawrzyniec pisze:Tak obiektywnie rzecz ujmując to razem z "Interstellar" Zimmer powinien z 5 Oscarów mieć na koncie.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To przecież sam napisałem, że "The Lion King" to nie wiem czy by jednak nagradzał.
Przy czym ja wiem, że tutaj co niektórzy to jedyne za co by Zimmera nagrodzili, albo jedyną nominację jakby dali to za "Days of Thunder".