In very related news, we are happy to announce that La-La Land Records will be releasing a 2-CD remastered and expanded LADYHAWKE soundtrack in 2014!
mam zawał, megakult Powella wreszcie powraca

Main Title

Potrafi znużyć, ale ważne że będzie remaster tego genialnego trackaAdam pisze:po 1 - nie jest zbędna, nie potrafi nużyć i zirytować (chyba że CiebieMefisto pisze:Adam się jara zbędną edycją rozszerzoną Ladyhawke (którego już podstawowa edycja potrafi znużyć i zirytować materiałem), a tymczasem dość niepostrzeżenie zapowiedziano premierę innego megakultu - F/X2.),
No więc właśnie, pomimo upływu lat miażdży jeszcze bardziej - klasyk.Adam pisze:też mi nowośćscore i film to megakult. to co tam Paton i Elliot wyprawiają na basie i perce... absolutely killer tune
żeby tam nie oftopić... jak uważasz że tam się liczy tylko ostatni track to chyba serio tego nie słuchałeś. weź odpal wydanie expanded GNP i posłuchajKaonashi pisze:No miażdży, ale ten track co wspomniałem, nawet kiedyś go polecałem, no a reszta to dupy nie urywa.
Już co miałem napisać to napisałem i więcej ani swoich, ani czyichś wypowiedzi nie będę przytaczał.Kaonashi pisze:Potrafi znużyć, ale ważne że będzie remaster tego genialnego trackaAdam pisze:po 1 - nie jest zbędna, nie potrafi nużyć i zirytować (chyba że CiebieMefisto pisze:Adam się jara zbędną edycją rozszerzoną Ladyhawke (którego już podstawowa edycja potrafi znużyć i zirytować materiałem)),
http://www.youtube.com/watch?v=NwzL_PHG3yM
Nie.Koper pisze:A nie przeszkadzała wam nigdy ta popowa perkusja i gitary w score fantasy?