LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Re: LA-LA LAND - 2013 / 2014 - PLANY WYDAWNICZE
Król skorpion 4? Nie wiedziałem, że aż tyle części tej padaki już zdążyli nakręcić.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Luty może być już tylko lepszy
Ta telewizyjna Planeta jeszcze ciekawa (Schifrin itd.), ale reszta - oby to nie zapowiadało jakichś trendów w stylu Varese, czyli odsunięcie na bok kolekcjonerki a wydawanie płyt z trzeciorzędnych premier filmowych.

Jest dobrze!! Fani tych wydań będą zadowoleni
Ja też jestem happy , ponieważ mogę sobie pozwolić na zakup kilku zaległych smaczków z Intrady ..a mam ich całkiem trochę 

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Przy obecnym kursie dolara coraz mniej opłaca się kupowanie tych płyt o ile nie są gdzieś poprzeceniane. :/

Dokładnie. Pamiętam czasy kiedy 1USD=2PLN. To były "złote czasy", a dziś dolar prawie tyle samo co euro.... Dorzućmy do tego horrendalne koszty przesyłek. Niedługo wydanie 1-płytowe będzie kosztowało 150 zł... Stąd też głównie czekam na okazjonalne przeceny.

Pred 2 2cd - 125
Pasja 2cd - 125
Batman box - 235
niestety takie ceny
Pasja 2cd - 125
Batman box - 235
niestety takie ceny

#FUCKVINYL
- bartex9
- Spec od additional music

Cieszy mnie wznowienie 1941

Cieszy, że La-La jednak robi dodruki pozycji, które są OOP, ale trzeba obiektywnie przyznać, że pierwsze dwa miesiące pod kątem starszych tytułów to słabizna jakiej dawno z tej wytwórni nie było...

No megakult, ale jeden track Final Reunion/ End Title. Reszta jest ciężka do przejścia na 1CD, a co dopiero na 2CD.Adam pisze:wreszcie ladyhawke megakult![]()
![]()
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Dobrze wiesz, że to złudne myślenie, bo przyjdzie jakiś większy super-rzut czy też "spiętrzenie" tytułów must-have i cała ta kasa pozostawiona w kieszeni się i tak rozpłynieGhostek pisze:I dobrze. Kasa zostanie w kieszeni