Ciekawe co na to niektórzy użytkownicy i redakcyjni koledzy?Mystery pisze:Ciekawe co na to Broxtony?tutaj chcę mieć muzykę elektroniczną
Abel Korzeniowski
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Abel Korzeniowski
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
hp_gof
Zależy jak się będzie tego słuchało i jak będzie działało w filmie.
Redakcyjni koledzy i tudzież fani Korzeniowskiego nie mają na szczęście klapek na oczach, nie kierują się uprzedzeniami i z zainteresowaniem wysłuchają nawet elektronicznego Korzeniowskiego. Który bankowo będzie ciekawszy i bardziej kreatywny w tym medium niż młodociane RCP-owskie klony, które są mistrzami anonimowego sound designu elektronicznego, brzmiące bez różnicy, którykolwiek by nie tworzył muzyki i tak samo w każdym ich przeesięwzięciu.Wawrzyniec pisze:Ciekawe co na to niektórzy użytkownicy i redakcyjni koledzy?

-
hp_gof
Zastanawia mnie tylko, czy skomponował tylko te trzy walce, a reszta leci z pierwszego sezonu, czy po prostu na razie skomponował muzykę do scen tańca, która jest potrzebna do kręcenia, czy też może w wypowiedzi facet wyróżnił tylko te trzy walce, natomiast normalnie reszta scoru też będzie nowa?
no wlasnie. bo częstą praktyką jest że wstawiają wszystko co było nagrane i tyle. ewentualnie jak potrzebuja np akcji do nowej sceny w takim stylu w którym jej nie było w 1 sezonie, to się robi dogrywkę. pisanie całkowicie nowych i pełnych scorów do kolejnych sezonów to rzadkość dziś..
NO CD = NO SALE
Ktoś już zapoznał się z nową praca rodaka w kinach? Wygląda na to, że nie zaistnieje poza filmem?

-
Templar
Na Facebooku twierdzili, że płyta będzie. A ja do kina się chyba w poniedziałek wybiorę.
-
Templar
-
hp_gof
Miałem iść dzisiaj, ale mi się nie chciało. Chyba najpierw poczekam na wasze relacje
Nie mam zaufania do tego projektu po tym jak ktoś powiedział, że zalatuje Reznorem 
z tego co pisza w gazetach nie reznor jest tu największym problemem tego filmu,....
NO CD = NO SALE