Michael Giacchino - Jupiter Ascending (2015)
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Re: Michael Giacchino - Jupiter Ascending (2015)
Kiedy będzie do przesłuchania? 3 Luty?
Wstępnie tak, ale myślę, że może być wcześniej, np na niemieckim amazonie wychodzi 30 stycznia, póki co zwykli śmiertelnicy mogą sobie posłuchać dłuższych klipów w aplikacji itunes.
https://itunes.apple.com/us/album/jupit ... d956927335
https://itunes.apple.com/us/album/jupit ... d956927335
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oho, teraz jestem jeszcze bardziej zaciekawiony.Ghostek pisze:Sporo dostojnego, apokaliptycznego (chóralnego) grania, które skojarzy się nam z Shadows of the Empire, Babylon A.D. i gdzieniegdzie tylko z Johnem Carterem.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
LOL, Watertower w Usa wydaje tylko w mp3.
Jak ktoś nie ma itunesa, a chce obadać klipy może to zrobić tu:
http://michaelgiacchinomusic.com/soundt ... nding.html
Jak ktoś nie ma itunesa, a chce obadać klipy może to zrobić tu:
http://michaelgiacchinomusic.com/soundt ... nding.html
hmmm dziwne, oby nie anulowali cd w EU
w ogóle i tak coś się w sony niedobrego dzieje bo kolejne płyty z nowości już nie są robione w PL a w DE, i ceny podnoszą do 50-60 zł
no chyba że to przypadek ale wątpie...

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Od jakiegoś już czasu idzie ku temu. Patrzcie w lato, co się działo. Wyszły Małpy w DE. W Polszy normalnie w sklepie nie szło tego kupić, tylko w Saturnach i Media Marktach, które hurtowo sprowadzają scory skąd? Z DE właśnie...
The Imitation Game to samo.
Wcale bym się nie zdziwił jakby i Jupiter Ascending w Polsce się w ogóle nie ukazał. Na 3 pytania kierowane do dwóch różnych osób o promosy na recenzję i konkurs ani jednej odpowiedzi nie dostałem. Coś się tam dzieje...
A propos JA.
Suitki odrywają się od reszty materiału. Bardziej ideowo przypominają Cloverfield. W konstrukcji również.
Pozostały materiał, to już to, co pisałem wyżej.
The Imitation Game to samo.
Wcale bym się nie zdziwił jakby i Jupiter Ascending w Polsce się w ogóle nie ukazał. Na 3 pytania kierowane do dwóch różnych osób o promosy na recenzję i konkurs ani jednej odpowiedzi nie dostałem. Coś się tam dzieje...
A propos JA.
Suitki odrywają się od reszty materiału. Bardziej ideowo przypominają Cloverfield. W konstrukcji również.
Pozostały materiał, to już to, co pisałem wyżej.

A już myślałem, że to tylko u mnie...Ghostek pisze:Na 3 pytania kierowane do dwóch różnych osób o promosy na recenzję i konkurs ani jednej odpowiedzi nie dostałem. Coś się tam dzieje...

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
co się złego dzieje
trzeba więcej płyt w Empiku kupować, a nie tylko na promosy liczyć
wczoraj widziałem top 20 sprzedaży za zeszły rok w PL, tak 1/4-1/3 listy to były jakieś produkcje własne marketów, czy inny sponsoring (Żywiec coś tam), składanki kurde jazzowe między innymi, to o jakich my tu ilościach możemy mówić w ogóle, nie ma dealu, to się nie dystrybuuje
ps. i sam się do tego przyczyniam - albo kupuje „taniej”, albo wcale

ps. i sam się do tego przyczyniam - albo kupuje „taniej”, albo wcale

po prostu musiał skończyć się dill który trwał jakieś 1,5 r, że ich płyty na EU robili u nas. od paru msc nowości z sony sa robione w DE, czyli musieli tam przesunąc produkcje. i powoli kończą się ceny 40 zł - Exodus np już kosztuje 55-60.
#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Exodus szedł innym kanałem w ogóle. Bezpośrednio przez Sony Classical, bez promocji na naszym rynku.

Na szczęście te tytuły Sony sprowadzane z Niemiec do MM i S były po 40zł nadal. Co nie zmienia faktu, że szkoda wielka, bo w zeszłym roku tych tytułów Sony się nakupiłem sporo
Właśnie dzięki tej polityce cenowej 

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Klipy wysłuchane i potwierdza się poniekąd to, że jeżeli jakiś film będzie w reżyserii Wachowskich to należy spodziewać się w nim dobrej muzyki.
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt: