Brian Tyler
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: Brian Tyler
I po co ta próba sił. Wg nieoficjalnych informacji Sony dogadało się z Marvelem i w Infinity War 2 zobaczymy Spider-Mana 

dziś Brajan wystartował na Abbey Road z sesją z London Philharmonic Orchestra - pytanie czy to już do Ultrona, czy dogrywki do Wściekłych 7, czy jakiś inny projekt o którym nie wiemy. wydaje mi się że do Ultrona jakbym miał obstawiać, choć z drugiej strony strasznie wcześnie by to było, film dopiero w maju...
NO CD = NO SALE
Ultron w wielu krajach startuje już 22 kwietnia, najwyższa pora by nagrać score 
no obstawiam że na 50% to Ultron, zresztą miejsce i skład pasuje 
can't wait

can't wait
NO CD = NO SALE
Winno to pozostać w Epic Fail.Adam pisze:viewtopic.php?f=18&t=1556&start=3090#p235988
Wracając do Ultrona, ciekawi mnie tu jaka będzie konsekwencja Briana w użyciu tematów. Zapewne nawiąże do swoich motywów Thora i Iron Mana, ale ciekawe czy zostawi melodię Avengersów Silvestriego czy też da coś nowego od siebie, albo czy np sięgnie po temat Kapitana od Jackmana, bo jak wyjdzie z tych wszystkich lejtmotywicznych niuansów obronną ręką to czeka nas naprawdę ciekawa praca
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przecież to jest Marvel, to ja wielu nawiązań się nie spodziewam. Ba wcale się nie zdziwię, jeżeli motyw Silvestriego nie zostanie całkowicie olany ciepłym moczem i nie powstanie coś zupełnie nowego.Mystery pisze:Wracając do Ultrona, ciekawi mnie tu jaka będzie konsekwencja Briana w użyciu tematów. Zapewne nawiąże do swoich motywów Thora i Iron Mana, ale ciekawe czy zostawi melodię Avengersów Silvestriego czy też da coś nowego od siebie, albo czy np sięgnie po temat Kapitana od Jackmana, bo jak wyjdzie z tych wszystkich lejtmotywicznych niuansów obronną ręką to czeka nas naprawdę ciekawa praca
Tego chaosu, jako narobili już nic nie powstrzyma, nic.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Dlatego jestem ciekaw jakie decyzje podejmie tu Tyler i czy w ogóle będzie mógł podjąć jakieś decyzje, wszak pamiętamy użycie tematu Kapitana w Thorze 2, kto wie może tu będzie tego więcej.
ok mam potwierdzenie, to sesja Avengers 2
zakończyli prace tuż przed wigilią a 2 dni temu przylecieli nagrywać. nie mam odpowiedzi czy będzie wykorzystanie tematów bo ponoć to tajemnica
więc pewnie będzie 
NO CD = NO SALE
-
Templar
Jak zostawi temat Silvestriego (Avengersów) to ma u mnie duży szacun, akurat to Alanowi się udało, gorzej z resztą
Zdecydowanie najlepszy temat z całego uniwersum, a na drugim miejscu temat Iron Mana Briana i mam nadzieję, że też się pojawi 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Temat Silvestriego wypadałoby użyć. Ale z Marvelem nigdy nic nie wiadomo. A jeżeli chodzi o "Iron Mana" to wielu Was by się zdziwiło, ale wśród "marvelowców" (fani Marvela) to score Djawadiego cieszy się największą popularnością. Sam po części uznaję, że hejt jaki spotkał tę ścieżkę był za duży.
-
Templar
Chyba u "marvelowców" przesiadujących na Hans-Zimmer.com
Sam znam kilku wielkich fanów i serio nikt o tamtej muzyce nie pamięta w przeciwieństwie do score'u Tylera, oczywiście duża tu zasługa przede wszystkim Can You Dig It 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Widzisz, a ja znam wiele osób, które powiedzą, że ja "Iron Man" to jedynie temat Djawadiego.