HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
Ale ja o tym piszę od początku: Mnie nie interesuje opakowanie, mnie interesuje wydanie. A na tym wydaniu otrzymam jej najwięcej. Ja nie kupuję soundtracków, aby mi ładnie na półce wyglądały, tylko aby je słuchać. To jest najpełniejsze z możliwych wydań i ja chcę je mieć. Normalnie nie jestem zwolennikiem completów, ale w tym wypadku gdyż muzyka tak mi się podoba, robię wyjątek.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
- Gość od wnoszenia fortepianu
- Wojteł
- John Williams
Do słuchania to chyba ripy z neta wystarczą, albo spotifaje i itunesyWawrzyniec pisze:Ja nie kupuję soundtracków, aby mi ładnie na półce wyglądały, tylko aby je słuchać.

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Biorąc pod uwagę, że materiał na drugiej płycie jest zdecydowanie pośledni wobec pierwotnego wydania, zwyczajnie słabszy i w zasadzie składa się głównie z dem, wersji roboczych, muzyki do teasera i po prostu przeciętnego underscore'u (o zbędnej i słabującej recytacji wiersza nie wspominając), tak, srajtjuns czy inne "wynalazki" wystarczą.

no właśnie nie. 2 połowa płyty numer 2 to muzyka która była szumnie reklamowana jako coś nigdzie nie odstępnego do tej pory. Tylko że to ściema się okazała, bo to demówki i odrzuty - bardzo słaby materiał ogólnie i nie warty kupna. ALE pierwsza połowa płyty numer 2 to tłoczone utwory z wersji Deluxe MP3, które są b.fajne i brakuje ich mocno na wydaniu tłoczonym podstawowym. i stąd zagwozdka 

#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Wiadomo było, że druga połowa II płyty to będą oryginalne dema Hansa już odkąd ogłoszono to wydanie...
tylko że to nie bardzo brzmi jak dema, bo niczym się nie rózni od tego co wydali normalnie 

#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Bo Hans zawsze nagrywa i miksuje te dema z orkiestrą, itd. Nie czytałeś mojego raportu z sesji Sherlocka? 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To już mamy powód, aby zakupić, plus mamy "No Time For Caution". Mnie akurat dema mniej interesują, a fakt, że będę miał najbliższe complete'ówi fizyczne wydanie tej muzyki.Adam pisze:no właśnie nie. 2 połowa płyty numer 2 to muzyka która była szumnie reklamowana jako coś nigdzie nie odstępnego do tej pory. Tylko że to ściema się okazała, bo to demówki i odrzuty - bardzo słaby materiał ogólnie i nie warty kupna. ALE pierwsza połowa płyty numer 2 to tłoczone utwory z wersji Deluxe MP3, które są b.fajne i brakuje ich mocno na wydaniu tłoczonym podstawowym. i stąd zagwozdka
A jak ktoś lubi metal, to tutaj mamy słynne dokowanie w takiej wersji:
https://www.youtube.com/watch?v=QpCVzIO3ik0
Ten utwór już osiągnął status kultowy.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No ba, w filharmoniach już go grają po Beethovenie. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
mnie tam się te dema, czy co to jest, najbardziej podobają, ale za taką kasę to ja kupie dwie szafki do łazienki w biedronce albo 24 multitoole, tak, że sorry 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
taki bajer do tylnej kieszeni jeansów, można piwo otworzyć, czy coś

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, to ja jednak mając do wyboru taki bajer, to wolałbym soundtrack. A w ogóle to skoro hp_gof wrzuca całą masę zdjęć, to i ja wrzucam: Oto moje Inter-Biurko-Stellar