HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
To ja już się pogubiłem, czy to dla ciebie "must have" czy jednak nie 

a bo mnie unboxing podjarał i gdy zobaczyem czasy bonusów
a po przesłuchaniu czar prysł 

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Unboxing cie podjarał? Dżizzza. Już lepsze gadżety swojego czasu dawał tygodnik dla dzieci Kaczor Donald 

brzydkie to nie jest, poza umiejscowieniem baterii i mało fortunnych kopertach na cd. ale można to przeboleć.
#FUCKVINYL
Ale kuwa tandeta, powodzenia, frajerzy, jeżeli to kupujecie - delikatnie mówiąc na forum wydanie Illuminated Star Projection Edition większości się nie podoba, więc udostępnianie jego zdjęć wydaje się bezsensowne, ale może chociaż Wawrzyńcowi sprawię radość
.
A sam dodam, że cholernie mi się podoba surowość samego opakowania i oszczędna typografia. Do tego zewnętrzna część pudełka jest solidnie wykonana, magnes trzyma tak jak trzeba.

A sam dodam, że cholernie mi się podoba surowość samego opakowania i oszczędna typografia. Do tego zewnętrzna część pudełka jest solidnie wykonana, magnes trzyma tak jak trzeba.

Zdjęcia bardzo ładne
A Wawrzyńca to raczej nimi dobijesz, bo on się pewnie doczekać nie może 

To jaAdam pisze:Cisek?

Nie ma tu żadnej magii. Dałem tyle ile kosztowało w Stanach, 39 dolarów, zamawiane z wiadomej strony przez "wujka z Ameryki".

Zrobiłbyś fotę jak to świeci w jakimś bardzo ciemny pomieszczeniu? 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Trochę mi wstyd, dlatego też najmocniej przepraszam za swoje zachowanie. Ale jakoś chce się cieszyć szczęściem Ciska, ale jeszcze bardziej mu zazdroszczę. I to nie taką normalną zazdrością, ale tą najgorszą z najgorszych i tej której najbardziej się wstydzę: POLSKĄ zazdrością
Tak bardzo pożądam tego wydania, tak bardzo już chciałbym je mieć. Tak bardzo chciałbym je słuchać i aby mi się ładnie świeciło.
A nie wiedzieć czemu boję się, naprawdę się boję, że nie uda mi się jego zdobyć. Coś pójdzie nie tak, nie będzie możliwości zamówienia tam gdzie mieszkam
Tak też wybacz mi Drogi Cisku moje niskie i haniebne zachowanie, ale też proszę o wyrozumiałość, gdyż tyle czekam na to wydanie i doczekać się nie mogę. A nie jestem ani żadnym hejterem, czy ignorantem i uważam i nieskromnie uważam, że zasługuję na posiadanie tego soundtracka.
Zresztą to jedyne co mi pozostało od kiedy Interstellar już nie grają w kinach.

Tak bardzo pożądam tego wydania, tak bardzo już chciałbym je mieć. Tak bardzo chciałbym je słuchać i aby mi się ładnie świeciło.
A nie wiedzieć czemu boję się, naprawdę się boję, że nie uda mi się jego zdobyć. Coś pójdzie nie tak, nie będzie możliwości zamówienia tam gdzie mieszkam

Tak też wybacz mi Drogi Cisku moje niskie i haniebne zachowanie, ale też proszę o wyrozumiałość, gdyż tyle czekam na to wydanie i doczekać się nie mogę. A nie jestem ani żadnym hejterem, czy ignorantem i uważam i nieskromnie uważam, że zasługuję na posiadanie tego soundtracka.
Zresztą to jedyne co mi pozostało od kiedy Interstellar już nie grają w kinach.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
wtf?Wawrzyniec pisze:Tak bardzo pożądam tego wydania, tak bardzo już chciałbym je mieć. Tak bardzo chciałbym je słuchać i
aby mi się ładnie świeciło.

#FUCKVINYL
Widzę, że to pudełeczko pełni dla Wawrzka funkcję Matki Boskiej Interstellarowej
Swoją drogą, co za problem? Weź i kup. Kropka. Cisek ma. Co z Ciebie za fanboj?

Swoją drogą, co za problem? Weź i kup. Kropka. Cisek ma. Co z Ciebie za fanboj?