Brian Tyler
Re: Brian Tyler
SU jest przepiękne
kolejne naparzanie po garach mnie nie interesuje bo za dużo takich ma już.
NO CD = NO SALE
Mhm... Nazwisko na okładce robi swoje.Adam pisze:SU jest przepiękne![]()
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie wszystkie filmy Caruso robił Brian. Disturbię (debiut reżyserski) robił Zanelli. I Am Number Four za to Rabin.Adam pisze:no jak ma nie wejśc jak wszystkie filmy z nim zrobiłten projekt to będzie żenada oby Caruso tego nie dostał
niech robią Standing Up 2, o!
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
... same sequele. Aż boli serce patrząc jak kino rozrywkowe się sequalizuje i franczyznuje.Ghostek pisze:Jeżeli wejdzie w temat, to rok 2015 może być nieźle obskoczony przez Tylera. Oby tylko na jakości jego prac się nie odbiło...
#WinaHansa #IStandByDaenerys
o jej, a policzyć Ci ile Hansu zrobił w ostatnich 10 latach sequeli/remaków/rebótów i tego typu pierdół?
i jakoś oburzenia na kino tam nie pisałeś..... 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W poprzednim roku był sequel, ale był też projekt całkowicie oryginalny, nie będący częścią żadnej franczyzny, ani adaptacją komiksów. Szkoda, że tak mało takich projektów, ale właśnie po nich widać prawdziwy talent kompozytorski Zimmera.
a w poprzednim-razy-dwa-trzy itd roku to co było?
3 x batmanki, spajder 2, 4 x piraci, supermen, 2 x pandy, 3 x madagaskar, anioły, 2 x szerlok, simpsoni... wszystko rebooty,sequele,franczyzy... chyba niczego nie pominąłem z ostatniej dekady
także mamy ile filmów? prawie 20... czyli w dekadę obskoczył Hans tyle tego typu produkcji co daje w sumie pół całej kariery Brajana
oj, jesteś wciąż hipokrytą
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
DwaWawrzyniec pisze:W poprzednim roku był sequel, ale był też projekt całkowicie oryginalny, nie będący częścią żadnej franczyzny, ani adaptacją komiksów. Szkoda, że tak mało takich projektów, ale właśnie po nich widać prawdziwy talent kompozytorski Zimmera.
I Adam, nie Tylera się czepia Wawrzyniec, tylko hollywoodzkich trendów (choć faktycznie Szybkich i wściekłych mógłby sobie już odpuścić).
-
Templar
Porównanie trochę z dupy, bo w 2003 to Brian był totalnym no namem, także nie dziwne, że wtedy nie robił żadnych sequelów jak Hans, porównując od 2006 kiedy to Brian zrobił trzecią część Szybkich i Wściekłych to mamy 16 tytułów od Hansa i 13 od Briana, a jakbyśmy jeszcze gry i seriale doliczyli to Brian by przebił mocno Hansa.Adam pisze:a w poprzednim-razy-dwa-trzy itd roku to co było?3 x batmanki, spajder 2, 4 x piraci, supermen, 2 x pandy, 3 x madagaskar, anioły, 2 x szerlok, simpsoni... wszystko rebooty,sequele,franczyzy... chyba niczego nie pominąłem z ostatniej dekady
także mamy ile filmów? prawie 20... czyli w dekadę obskoczył Hans tyle tego typu produkcji co daje w sumie pół całej kariery Brajana
![]()
ja wiem Paweł, tylko czemu dziwnym trafem tego samego zdania nie pisał przy tych prawie 20 tytułach Hansa które mu wymieniłem? tam mu nie przeszkadzało że hollywood idzie w sequele i rebooty? 
dwa - jakby Hans robił te tytuły co teraz Brajan w 2015 i 2016, to by Wawrzyniec zaraz napisał że super i że będzie lepszy score niż poprzednika, i nic na hollywood by nie narzekał
po prostu wg tego co On pisze na forum nie od dziś, to wszystko co robi Hans jest święte i jemu wolno, a inni jak robią sequele itd to źle i hollywood jest złe że dopuszcza do produkcji takich filmów w ogóle
dwa - jakby Hans robił te tytuły co teraz Brajan w 2015 i 2016, to by Wawrzyniec zaraz napisał że super i że będzie lepszy score niż poprzednika, i nic na hollywood by nie narzekał
po prostu wg tego co On pisze na forum nie od dziś, to wszystko co robi Hans jest święte i jemu wolno, a inni jak robią sequele itd to źle i hollywood jest złe że dopuszcza do produkcji takich filmów w ogóle
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A to nie był 2013 rok?Paweł Stroiński pisze:DwaWiem, że wypierasz 12 Years a Slave, ale to też nie należało do franczyzy.
Nie byłem zwolennikiem angażu do drugiego pająka, tak samo jak nie podoba mi się angaż w Batman v Superman.Adam pisze:po prostu wg tego co On pisze na forum nie od dziś, to wszystko co robi Hans jest święte i jemu wolno, a inni jak robią sequele itd to źle i hollywood jest złe że dopuszcza do produkcji takich filmów w ogóle
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Wawrzek byłby akurat bardzo niezadowolony, gdyby Hans obstawił Marvela, bo Wawrzek hejtuje Marvela. Dlatego też nie był zachwycony angażem do Spidermana.Adam pisze:ja wiem Paweł, tylko czemu dziwnym trafem tego samego zdania nie pisał przy tych prawie 20 tytułach Hansa które mu wymieniłem? tam mu nie przeszkadzało że hollywood idzie w sequele i rebooty?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I tu pojawia się problem praw. Gdyż wiadomo Pająk to komiksy Marvela, ale studio Sony. Ja bardziej hejtuję studio Marvela, gdyż jak to powiedział Koper, produkuję te filmy jak dzieci adidasy w Bangladeszu.
Niestety kino rozrywkowe za bardzo się koncentruje na franczyznach nie dając szans wynieść się oryginalnym pomysłom na dobrą rozrywkę.
Niestety kino rozrywkowe za bardzo się koncentruje na franczyznach nie dając szans wynieść się oryginalnym pomysłom na dobrą rozrywkę.
-
Templar
Dobrze, że Warner i DC czegoś takiego nie robią... oh, wait
Marvel to przynajmniej jakoś to uniwersum w kupie trzyma, wszystko jest ładnie ze sobą połączone, nie napierdalają rebootami co 2 lata, a u konkurencji Batman już reboota będzie miał w sequelu MoSa, w Gotham (serialu) jeszcze coś innego pokazują, jeden wielki burdel.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale ja i nie pochwalam działań DC. Przecież teraz ta cała historia z Suicide Squad to próba odpowiedzi na Avengers i Guardians of the Galaxy. Teraz to już nie tylko musi być komiksowy bohater, ale najlepiej, aby wszyscy pojawili się w jednym filmie. Dlatego też to całe dążenie do Justice League.
A kojarzycie ten okropny film Dracula Untold z muzyką Djawadiego? Universal ma prawa do słynnych potworów i tak naprawdę ich pomysł to wskrzesić na nowo Draculę, Frankensteina i Wolfmana i najlepiej zrobić wspólny film z nimi.
To jest właśnie kierunek w jakim kino rozrywkowe zmierza i mocno mnie on niepokoi.
A kojarzycie ten okropny film Dracula Untold z muzyką Djawadiego? Universal ma prawa do słynnych potworów i tak naprawdę ich pomysł to wskrzesić na nowo Draculę, Frankensteina i Wolfmana i najlepiej zrobić wspólny film z nimi.
To jest właśnie kierunek w jakim kino rozrywkowe zmierza i mocno mnie on niepokoi.