Złodzieje

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Mefisto

Złodzieje

#1 Post autor: Mefisto » pt cze 09, 2006 14:50 pm

Już mówię o co chodzi, bo tytuł wygląda poważnie. Otóż wczoraj odkryłem, że ktoś sobie przygarnął moje recki z Godfather i Horse whisperer w aukcjach allegro - niby nic i komuś może to nawet pochlebiać, ale nie jest to nawet podpisane. Temat ten nie służy więc za coś takiego - jak ktoś znajdzie podobne kwiatki czy plagiaty, to proszę wpisywać. :)

Awatar użytkownika
Łukasz Waligórski
Początkujący orkiestrator
Kontakt:

Re: Złodzieje

#2 Post autor: Łukasz Waligórski » pt cze 09, 2006 16:46 pm

Mefisto pisze:Już mówię o co chodzi, bo tytuł wygląda poważnie. Otóż wczoraj odkryłem, że ktoś sobie przygarnął moje recki z Godfather i Horse whisperer w aukcjach allegro - niby nic i komuś może to nawet pochlebiać, ale nie jest to nawet podpisane. Temat ten nie służy więc za coś takiego - jak ktoś znajdzie podobne kwiatki czy plagiaty, to proszę wpisywać. :)
A zrobiłeś coś z tym?? Napisz do właścicieli Allegro - to poznaniacy i na pewno Ci pomogą :D

Ja już nie będę wspominał o tym jak mnie "lesbijki okradły", bo sprawa się wyjaśniła a ja zostałem przeproszony... :wink:

Mefisto

#3 Post autor: Mefisto » sob cze 10, 2006 13:21 pm

nic nie zrobiłem, bo mi się nie chce :D Aukcje i tak się niedługo skończą, a samego faktu nie uważam za jakieś wielkie przestępstwo - inna sprawa, gdyby to wisiało na jakiejś stronie i ktoś się pod tym podpisał. Oczywiście sam fakt jest trochę brzydki, ale można przymknąć oko.

ODPOWIEDZ