W zasadzie to kiedy ma być w sprzedaży?
David Arnold - Independence Day Complete!!!!!
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A to dobrze, bo myślałem, że jakoś na początku kwietnia...Althazan pisze:Nie ogłosili jeszcze. Ale sądzę, że premiera będzie 4-go maja.
Mystery Man pisze:Muzycznie będzie genialnie, ale okładka rzeczywiście nędzna, szczególnie te czcionki i ich kolory
Marudzisz.
Niech robi.już Koper by lepszą zlepił
Taka jest moja impresja - szkic. A w zasadzie to jest wersja Kopra, tylko sam się wstydził opublikować.

Ostatnio zmieniony pn mar 29, 2010 19:22 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 2 razy.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Najpierw trzeba go upolowac, bo chętnych pewnie będzie sporo..muaddib_dw pisze:Na stalowo to będzie ładnie wyglądał na tym autograf Arnolda jak na Godzilli. Tak tak tak ja to już chcę.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
no to Lali skoczy sprzedaż Arnolda : 
http://www.filmweb.pl/%22ID4%22+Will+Sm ... s,id=59299
litości
może nakręcą drugiego spartakusa jeszcze?! Kirk cudem przeżył i zszedł z krzyża i będzie spartakus 60 lat pózniej 
http://www.filmweb.pl/%22ID4%22+Will+Sm ... s,id=59299
litości
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A co to ma do rzeczy...Adam Krysiński pisze:taa z pewnością..z "najgorszą okładką w historii intrady"? Bucholc Twoje słowa, jak możesz to zatem kupować