Co jest McFly, tchórzysz?Kaonashi pisze:Bez komentarza.
Alexandre Desplat - Godzilla (2014)
Re: Alexandre Desplat - Godzilla (2014)
Coś w tym jest, ale tak jak napisałem wyżej, nie jest to całkowicie bezpodstawne - pewnie za 10 lat ten temat dalej będzie podbijany przy najmniejszej okazji. Niemniej nie chciałbym, żeby Hapek odebrał to personalnie, jestem daleki od tego i nie mam nic do niego jako osobyPaweł Stroiński pisze:Ale po co to podkreślać? Jak ktoś lubi ten score lub film, to obejrzy tę analizę, jaką wrzucił hpek, a jak nie to wyjdzie z tematu, ignorując go. Tego posta napisałeś tylko po to, by go wkurzyć chyba.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Nie znasz mnie, trudno żebyś miał coś do mnie. Ale jakby tak każdy wchodził do wątku scoru, który jest słaby i pisał posta, że jest słaby, to słabe scory miałyby więcej nabitych postów niż te dobre. Zresztą najzabawniejsze jest to, że analiza, którą wrzuciłem dotyczy czołówki, czyli głównego tematu, który zdaniem większości wyszedł świetnie. Więc tym bardziej nie masz powodu do krytyki, zwłaszcza, że nie podajesz żadnych argumentów.
PS. Mefi, coraz bardziej Cię lubię
PS. Mefi, coraz bardziej Cię lubię

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A za 100 lat i tak będzie remisMefisto pisze:to ja tylko podkreślę, że kości Ifukube gniją od X lat, a Olek ma się dobrze

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
@Hapek, no ale ja co do tematu to już dawno temu się wypowiadałem.
Wiesz jak on wypada przy tem... Albo dobra, dam Ci już spokój 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mefisto w formieMefisto pisze:Co jest McFly, tchórzysz?Kaonashi pisze:Bez komentarza.

A ten temat szybko nie umrze i to nie tylko zasługa hp_gofa, ale też dlatego, że na pewno powstanie sequel.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Nie martw się hp_gof , Godzilla Desplata jest lepsza od stetryczałej pierwszej Godzilli Ifukube 

Czas pokaże 

Dokładnie, z porównaniami lepiej poczekać do momentu kiedy to Desplat będzie miał już na koncie gazylion części Godzilli 

Oby tylu nie miał. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Będą sequelować to nudziarstwo?Wawrzyniec pisze:A ten temat szybko nie umrze i to nie tylko zasługa hp_gofa, ale też dlatego, że na pewno powstanie sequel.
i może jeszcze film lepszy?Mystery pisze:Nie martw się hp_gof , Godzilla Desplata jest lepsza od stetryczałej pierwszej Godzilli Ifukube

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Oba mocno takie sobiei może jeszcze film lepszy?

- Wojteł
- John Williams
Hapek niepotrzebnie podbija temat, bo tam tyle analizy tej muzy Desplata, że hoho, ale ogólnie obaj się zachowujecie jak dzieci i jutro macie przyjść z rodzicami 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +