James Newton Howard - The Hunger Games 3: Part 1 (2014)

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

Re: James Newton Howard - The Hunger Games 3: Part 1 (2014)

#31 Post autor: Wawrzyniec » śr lis 26, 2014 14:06 pm

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ...

O najmocniej przepraszam, zdrzemnąłem się. :wink: Szczerze może i to brzmi lepiej od poprzednich dwóch soundtracków, ale wynudziłem się strasznie. Toż tu się prawie nic nie dzieje, a nawet ten wspomniany action-score nie jest jakoś porywający. Jedyny highlight i to taki z prawdziwego zdarzenia, to "The Hanging Tree" i niestety naiwnie myślałem, że będzie więcej czegoś w tym stylu, albo JNH rozwinie ten temat. A tak to niestety dla mnie nieciekawy to score i poza jednym wspomnianym utworem nie mam zamiaru do niego wracać.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#32 Post autor: Adam » śr lis 26, 2014 21:13 pm

mówiłem :P

a byłem dziś na filmie, i tam muza gra lepiej no i jest głośno, także siary nie ma, ale płytowo to nuda total, dawno takiej u niego na cd nie było.
#FUCKVINYL

Mefisto

#33 Post autor: Mefisto » czw lis 27, 2014 18:42 pm

Materiał jest przede wszystkim za długi. Poza tym score ma momenty, ale są to - no właśnie! - momenty tylko, bo reszta faktycznie na sen.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#34 Post autor: Adam » pt gru 05, 2014 19:18 pm

Lionsgate to wydało w USA, więć obawiam się że chętni dostaną tylko cd-r'a..
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Althazan
+ Georges Delerue +

#35 Post autor: Althazan » pt gru 05, 2014 20:09 pm

Adam pisze:Lionsgate to wydało w USA, więć obawiam się że chętni dostaną tylko cd-r'a..
Tym razem akurat Lionsgate się spisało i jest tłoczona 8)

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#36 Post autor: Adam » sob gru 06, 2014 16:34 pm

score u nas już w marketach dzięki universalowi za ok 49 zł. booklet grubaśny.
#FUCKVINYL

Templar

#37 Post autor: Templar » sob gru 06, 2014 18:54 pm

Swoją drogą przyfailowali trochę z marketingiem, sporo ludzi myśli, że jest tylko ten songtrack i oburzenie podobne do tego z Interstellar, za brak "The Hanging Tree" pełno jedynek na Amazonie czy iTunesie :P

ODPOWIEDZ