HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
Re: HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
włącz sobie koncówke, a potem ten track z sfx zgrany z kinówki filmu. w dokowaniu mix muzyki jest mocniejszy, z wiekszym powerem. Mountains ma taka "low" version tego
NO CD = NO SALE
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Panowie, musicie trochę powściągnąć emocje, bo robi się bałagan. Jest ok, gdy spieracie się (nawet kłócicie) o jakiś jeden track, nawet przez kilkanaście stron, nawet jeśli w kółko powtarzacie te same argumenty - jest ok, przynajmniej dopóki mówicie do rzeczy. Ale nie róbcie sobie z tego wątku prywatnego czatu, w którym można pisać byle co albo co ślina na język przyniesie. To co było bałaganiarskim offtopem już pousuwałem.
Od tego momentu moderator uważniej czuwa nad wątkiem (choć tego nie wcale nie chce) i dlatego proszę się zachowywać, bo będę kasował i wobec niepokornych wyciągał konsekwencje.
Od tego momentu moderator uważniej czuwa nad wątkiem (choć tego nie wcale nie chce) i dlatego proszę się zachowywać, bo będę kasował i wobec niepokornych wyciągał konsekwencje.

- Wojteł
- John Williams
E no, ale moją opinię o tracku mogłeś zostawić
Już tę walkę na miecze przeżyję, ale tamto akurat było merytoryczne

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
a tak w ogóle to ktoś mi wyjaśni jak to możliwe że zamykają na parę tyg wielki średniowieczny kościół w środku Londynu w celu sesji i nigdzie nie przecieka info do mediów że tam Hansik z Nolanem przesiadują? w jednej ze stolic światowych, w kraju słynącym w mediach z najlepszych brukowców na świecie? bez jaj... to tak jakby u nas zamknęli np Mariacki i co nikt przez te dobrych kilka dni nie zapytał: eee czemu zamknięte?
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bo tam nikt nie chodzi do kościoła.Adam pisze:a tak w ogóle to ktoś mi wyjaśni jak to możliwe że zamykają na parę tyg wielki średniowieczny kościół w środku Londynu w celu sesji i nigdzie nie przecieka info do mediów że tam Hansik z Nolanem przesiadują? w jednej ze stolic światowych, w kraju słynącym w mediach z najlepszych brukowców na świecie? bez jaj... to tak jakby u nas zamknęli np Mariacki i co nikt przez te dobrych kilka dni nie zapytał: eee czemu zamknięte?
Taaa, za free...Just a message about the "infamous" Docking scene cue from Interstellar, before everyone takes it wrong. Hans is doing his best to get the track out, but they are still working on it with everyone involved (in this case Paramount & Warner) to find a solution. But there's no garantee it will be free as stated before, like the Inception bonus tracks were 4 years ago, but they are working to release it.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
A cholera, zapomniałem, że to dwa studia łącznie robiły...
przecież zapłacę mu, niech że to wyda tylko wreszcie i tyle 
@Wawrzyn -ale to nie kwestia chodzenia. to znany zabytek.

@Wawrzyn -ale to nie kwestia chodzenia. to znany zabytek.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Znaczy się zbanujesz Zimmera?Marek Łach pisze:Od tego momentu moderator uważniej czuwa nad wątkiem (choć tego nie wcale nie chce) i dlatego proszę się zachowywać, bo będę kasował i wobec niepokornych wyciągał konsekwencje.

@Adam Nie mam pojęcia, jestem w cyniczno-sarkastyczno-pesymistyczno-cholerycznym nastroju.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
No, a ja uważam że teoria Adam wcale taka głupia nie jest, Hans lubi dobry PR i pewno planem było wypuszczenie tej muzy z dokowania jeszcze przed premierą albumu tak jak to zrobił z Day One Dark, o patrzcie jaki jestem wspaniały, daję wam super utwór za free, ale pojawiły się jakieś problemy prawne i jak to się mówi chuj bombki strzelił i dupa z dobrego PRuCisek pisze:Adam, sorry, ale to co piszesz to jakieś popadanie w teorie spiskowe. Mam nadzieję, że całym tym postem żartujesz z zamieszania, bo nie wierzę, że można coś takiego wymyślić.
Jestem pewien, że dość szybko dowiemy się co było powodem, gówno wpadło w wiatrak i na pewno będą chcieli posprzatać. Ale jeśli już dzielimy się teoriami to moja na brak tracka jest taka - Zimmer z Nolanem konstruując tracklistę nie chcieli robić zbyt wielu repetycji tego samego tematu i na płytę wybrali aranż bardziej pasujący do całości / ten, który sami preferują.

A z Twoją teorią to bym się może zgodził gdyby nie fakt, że w wydaniu cyfrowym Hans wkleja nam jeszcze raz dokładnie te same 90 sekund, które słyszymy w Day One

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Mi się wydaje, że trollingiem Hansa jest wydanie cyfrowe, trochę na zasadzie "a wciepmy coś, niech się lud cieszy", tak mi to naprawdę wygląda.
Za parę miesięcy pewnie dowiemy się od Hybrida jak to dokładnie było z tym utworem, bo jeśli jest tak jak sądzę (problemy z wytwórnią) to Hans nie może teraz zwalać na nich winy, bo wtedy to już w ogóle nie pozwolą mu wydać tego kawałka, a jeszcze kolekcjonerka też czeka w kolejce i na pewno całej tej sytuacji taki zabieg by nie polepszył. A za jakiś czas jak już wszyscy o tej sprawie zapomną to jakieś szczegóły wyciekną. Swoją drogą Hybrid to też lamus jest, bo mocno się przyczynił do tej afery, jakby tak nie kopiował na pałę tego co mówi Hans to by ludzie myśleli, że na kolekcjonerce będzie ten kawałek i byłby spokój, a do czasu wydania wydaliby to za darmo i już wtedy to każdy byłby zadowolony.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- galljaronim
- John Powell
Odp: HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
Pewnie zmodyfikują zawartość rzucając luzem do deluxa osobne cd z dokowaniem. Utwór będzie na płycie i też będą wszyscy zadowoleni [emoji75]
Cholera, zawsze człowiek przegapi najlepszeMarek Łach pisze:To co było bałaganiarskim offtopem już pousuwałem.