Szanowany.. trzymajcie mnie...Adam Krysiński pisze:to jest śmieszne? Bucholc takie riposty to ja w domowym przedszkolu słuchałem 20 lat temu
KONIEC OFFTOPÓW - FORUM W POWAŻNYM KRYZYSIE....
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
no to macie :
Krystyna z gazowni pozamiata oftopem znów skoro Koper tak tęskni ... 
(za Wybiórczą)
Czy mamy kryzys rodziny? - zastanawiali się w niedzielę na VIII Zjeździe Gnieźnieńskim politycy z różnych krajów, duchowni chrześcijańscy i działacze organizacji katolickich. Kard. Ennio Antonelli, szef Papieskiej Rady ds. Rodziny, ubolewał: - W postmodernistycznej Europie kryzys rodziny przenika się z kryzysem społeczeństwa obywatelskiego. Jego zdaniem"duża liczba młodzieży wzrasta pusta duchowo, zainteresowana kibicowaniem, hitami muzycznymi, firmową odzieżą, emocjami seksualnymi". Przekonywał, że kryzys rodziny łączy się z dechrystianizacją Europy i umacnianiem islamu.
Bp Stanisław Stefanek, wiceprzewodniczący Rady Episkopatu ds. Rodziny, narzekał na "plagę starokawalerstwa na wsi": - Panie na wsiach też chodzą do kosmetyczki, mają kolorowe paznokcie, a nie chcą być żonami rolników. Przegrywamy walkę o rodzinę na wsi.
ahh ta dzisiejsza młodzież
:lol:
nic tyko kasa, piniondze, ciuchy, dupy, sex i tipsy w głowie
:lol:
(za Wybiórczą)
Czy mamy kryzys rodziny? - zastanawiali się w niedzielę na VIII Zjeździe Gnieźnieńskim politycy z różnych krajów, duchowni chrześcijańscy i działacze organizacji katolickich. Kard. Ennio Antonelli, szef Papieskiej Rady ds. Rodziny, ubolewał: - W postmodernistycznej Europie kryzys rodziny przenika się z kryzysem społeczeństwa obywatelskiego. Jego zdaniem"duża liczba młodzieży wzrasta pusta duchowo, zainteresowana kibicowaniem, hitami muzycznymi, firmową odzieżą, emocjami seksualnymi". Przekonywał, że kryzys rodziny łączy się z dechrystianizacją Europy i umacnianiem islamu.
Bp Stanisław Stefanek, wiceprzewodniczący Rady Episkopatu ds. Rodziny, narzekał na "plagę starokawalerstwa na wsi": - Panie na wsiach też chodzą do kosmetyczki, mają kolorowe paznokcie, a nie chcą być żonami rolników. Przegrywamy walkę o rodzinę na wsi.
ahh ta dzisiejsza młodzież
nic tyko kasa, piniondze, ciuchy, dupy, sex i tipsy w głowie
NO CD = NO SALE
http://www.tvn24.pl/12690,1647761,0,2,t ... omosc.html
Babuch, czy aby nie chcesz nam powiedzieć, że maczałeś w tym projekcie swoje łapki?!
Babuch, czy aby nie chcesz nam powiedzieć, że maczałeś w tym projekcie swoje łapki?!
NO CD = NO SALE
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Maczałem, maczałem,ale nie łapkiAdam Krysiński pisze:http://www.tvn24.pl/12690,1647761,0,2,t ... omosc.html
Why So Serious !?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale nie jesteś pierwszy:Łukasz Wudarski pisze:Maczałem, maczałem,ale nie łapki
http://facet.wp.pl/kat,1007819,wid,1117 ... caid=19e0d
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński